Başaracağınızı bildiğiniz ancak içinizde korku hissettiğiniz için adımını atamadığınız her ne varsa kendisini size hatırlatacak. Aramızdan bazıları için çok istediği ama cesaret edemediği birçok şey gerçeğe dönüşecek ve bazılarımız için de bu hayaller için daha neler yapılması gerektiğine dair yeni işaretler gelecek. Kısacası bu üç ay, hepimiz için bol bol işaretlerin olduğu, yönümüzün net olarak çizildiği ve enerjilerin her birimizi kişisel olarak evirip çevireceği bir dönem olacak. Öyle görünüyor ki yeni yılın güçlü başlangıcına bir çoğumuz yeni bir evde, yeni bir aşk ile ya da evlenmiş, boşanmış olarak gireceğiz.

On birinci evre... 23 Eylül 23 Ekim arası dönem;

Hava elementinin aktif olarak akışta olacak olduğu bu dönem hepimizi bir güzel mutlu edecek, yeniliklere cesaretle yaklaşmamızı sağlayacak. Hayallerin elementi olan hava elementi sadece hayal kurdurtmakla kalmaz biliyorsunuz, bu hayaller için uygun ortamı hazırlamak için de cesaret verir. Bu dönemin mottosu "bunu yapmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim". Bu dönemde bilinenin tam aksine, hava grubu olan burçlar için küçük sıkışmışlık hissi söz konusu olabilir. Aman aldanıp cesaret kaybı yaşamayalım olur mu? Ekim döngüsünde hava grupları için hediyeler var. Bu dönem aktif olarak etkilenecek grup ateş grubu burçlar olacak. Çünkü içlerinde sakladıkları ne varsa evrendeki hava enerjisi ile harlanıp büyüyecek ve yollarını aydınlatacak. Bu dönem içinde büyük kararlar alabilir ateş burçları ki bu kararları ne zamandır da almak istiyorlardı fakat korku onları durduruyordu. Artık durmak isteseler de duramayacaklar demek hiç de yanlış olmaz. Enerji akışları bu ay ateş için çok güçlü. 

On ikinci evre… 24 Ekim-24 Kasım

Bu dönem tam da hava elementi burçlarının ihtiyacı olan romantizmi evrene taşıyacak. Her ne kadar su enerjisi etkisi başlayacak olsa da bir yandan da ateş elementinin harekete geçeceği bu ay içinde başta hava grubu burçlar olmak üzere toprak ve su grupları olumlu etki altına girecekler. Daha çok romantik bir dönem bizi bekliyor diyebilirim. Sonbaharın getirdiği hafif bir melankoli ile sevgiliniz ile evlenme kararı alabilir, bir anda çok tutkulu başlayan bir aşka yelken açabilir ya da yeni flörtlere doğru yönlenebilirsiniz. Özellikle hava grupları şimdiden para konusunda dikkatli olmaya başlamanızı öneriyorum çünkü bu dönemin mottosu "haydi yapalım" ve bu tam da sizin beklediğiniz fırsat. Evlilik, taşınma, iş değişikliği gibi durumlar için net kararlar vereceksiniz ki hemen arkasından da maddi olarak birikimlerle uğraşmanız gerekecek. O nedenle aman diyorum para konusuna dikkat. Yine aynı şekilde su grupları için de benzer bir tablo söz konusu. Su grubu burçları bu dönem içinde net kararlar verebilir, daha önce biriktirdikleri paraya güvenerek hareket edebilirler ama ben yine de dikkat edin derim. Çünkü yeni yıl su grupları için para değil, aşk enerjisi ile başlayacak. O nedenle biraz az harcama yapalım. Toprak ve ateş gruplarının bu dönemde keyfi yerinde açıkçası. Bir sarsıntı yok. Sadece toprak grupları aşk hareketliliğine fazlaca kapılabilir bu ay içinde ve bu da sorumlulukların ertelenmesine neden olabilir. Bu konuda küçük bir uyarı yapmış olayım :)

On üçüncü evre… 25 Kasım- 25 Aralık

Bu dönem aslında iki farklı elementin enerjisinin aktif olacak olduğu, bir nevi yarı yarıya etki edecek oldukları bir dönem. Önce ateş sonra hemen arkasından güçlü bir toprak enerjisi alacağız. Bu da ayın ilk yarısında aşk enerjisinin her birimizi yoğun olarak etkileyecek olduğu ama ayın ikinci yarısında hemen para enerjisine geçiş yapacak olduğumuzu gösteriyor. Bu dönemin mottosu "ben yaptım ve çok da güzel oldu" ve "biraz dinlenmeliyim" ilk enerji ateş olduğundan dolayı özellikle toprak grubu kendisinden emin adımlar atacak. Aynı noktada ateş grubu için biraz stresli bir ay olabilir. Ateş grupları biraz dağınık hissedecek ancak uzun sürmeyecek, ayın ikinci yarısında taşlar yine yerine oturacak. Topraklar ise iş kurma konusunda dikkatli olmalı ancak aşk konusunda kendi iç seslerini dinlemeliler. Hava grubu olanlar daha çok ektiklerini biçecek ve yılın sonuna kadar rutinlerini yerleştirecek ve o çok sevdikleri müdavim olma durumunu yakalayabilecekler. Yıl sonuna kadar o kafedeki çok sevdiğiniz manzaralı masa her gittiğinizde sizi bekliyor olacak yani :) Su grupları ise her ne kadar para ile fazlaca meşgul olsalar da aslında kayıp değil kazanç içinde olduklarını ayın ikinci yarısında fark edebilirler.

2019 un son ayları için en net olan enerji aslında netlik enerjisi.  Yani birçok şey üzerindeki sis perdesi kapanacak ve hayat daha belirginleşecek her birimizin gözünde.

Yeni yıl ise aşk ile başlıyor ki bu en güzel haber. Hepimizin derin bir nefes alım sevgi ve güven dolu bir ortamda hafifçe uzanıp dinlenmeye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve her birinize tek tek bu enerjiyi diliyorum.

Yeni yıl da görüşmek üzere. Sevgilerimle Işık'la kalın.