Balık Yeni ay’ında evlilik, iş yaşamı, iletişim, sağlık gibi konular ön plana çıkıyor. Eskiye sünger çekmek, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik almış olduğunuz kararları uygulamaya geçmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Özellikle Balık burcu kişiler, bu süreçte evlilik kararı alabilirler. Evlilik ile ilgili hazırlıklar gerçekleştirmek için harekete geçebilir, yakınlarından bu konuda destek görmek isteyebilirler. Yalnız olan kişiler geleceği olan ilişkilere çekilerek evlilik fikrine sıcak bakabilirler. Evli olan kişiler, partnerlerine karşı daha anlayışlı olmak zorunda hissedebilirler. Sahip oldukları koşulları göz önüne alarak dengeli hareket etme ihtiyacı duyabilirler. Eşlerin işi ve maddi hayatı ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Kötü giden ilişkilerin artı ve eksileri değerlendirilerek yeni kararlar alınabilir. Romantizmin doruklara ulaşacağı bu süreçte, çiftlerin arasındaki bağ kuvvetlenebilir.

İş hayatınızda yeni ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ön plana çıkacağı bu süreçte yeni fikirlere daha sıcak bakabilirsiniz. Zaman zaman motivasyonunuz düşebilir. Bu durumlarda biraz ara vermek ve kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı bir işe sahipseniz, ortağınızla girebileceğiniz tartışmalardan uzak durmanız yararınıza olacaktır.

İletişim engelleri ile karşılaşabileceğiniz bu süreçte, kendinizi doğru bir biçimde ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Beklediğiniz haberler gecikebilir. Yanlış kişilere mesaj gönderebileceğiniz gibi başkalarının size göndereceği mesajları anlamakta zorlanabilirsiniz. İletişim araçlarında arızalar meydana gelebilir.

Sağlığınıza her zaman olduğundan daha çok özen gösterebilirsiniz. Dış görünüşünüzle daha çok ilgilenebilir, beğenmediğiniz yönlerinizi takıntı boyutunda ele alabilirsiniz. Spor yapmak ve diyete başlamak için harekete geçebilirsiniz. Ruhsal yönden kendinizi güçlendirmek isteyebilir terapi alabilirsiniz. SPA’ ya gitmek, masaj yaptırmak bedeninize iyi gelecektir.

Balık burcunda Yeni ay’ ın burçlara etkisi:

Koç: Hislerinizin kuvvetleneceği bu dönemde içgüdüleriniz ile hareket edebilir, kararlar alabilirsiniz. Kendi içinize dönebilir yaşamınızın sıkıntılı yanlarını gözden geçirebilir, yoga ve meditasyon gibi enerji çalışmaları yapabilirsiniz. Gelecek ile ilgili hayaller kurabilir, planlar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız artış gösterebilir. Hedefleriniz ile ilgili harekete geçmeniz zorlaşabilir. Fırsat beklemek yerine fırsatları kendiniz yaratmalısınız.

Boğa: Sosyal hayatınızın hareketleneceği bu hafta çevrenize karşı bakış açınız ve yaklaşımlarınız daha duygusal olabilir. Çok çabuk alınganlık gösterebilir, kırılabilirsiniz. Sevdikleriniz ile daha fazla ilgilenebilir, merhametli bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Sinema, tiyatro, sergi gibi etkinliklere katılabilir, sanatsal organizasyonlardan daha fazla keyif alabilirsiniz. Gelecek ile ilgili hayaller kurabilir, planlar yapabilirsiniz.

İkizler: İş ve kariyeriniz ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Sanat ile ilgilenenler isimlerinden sıkça söz ettirebilirler. Yeni projeler üretebilir, yaptıklarınız ile karşınızdakileri etkileyebilirsiniz. Çalışmayanlar, uzun süredir istedikleri alanlarda görüşmeler yapabilir, işlere başlayabilirler. Hayalci işlerden uzak durmanız ve ayaklarınızı yere sağlam basmanız bu dönemde kazanmanızı sağlayabilir.

Yengeç: Maneviyatınızın her zamankinden daha yoğun olacağı bu hafta da huzur arayışınızda artış gösterebilir. Size sıkıntı veren ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz yerlere seyahat edebilir, yeni yerler görmek, keşfetmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz yakınlarınızı ziyaret edebilir, onlarla zaman geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Yut dışı eğitimlerini araştırabilir, yeteneklerinizi geliştireceğiniz kurslara yazılabilirsiniz.

Aslan: Bir süredir hayatınızda yapmak istediğiniz başlangıçlar ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size sıkıntı veren konuları sonlandırabilirsiniz. Eşinizin geliri ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yaptığınız kredi başvurusu ile ilgili olumlu bir haber alabilir, mutlu olabilirsiniz. Aile içerisinde miras ile ilgili konular gündeme gelebilir. Daha önce yapmayı unuttuğunuz ödemeler yeniden karşınıza çıkabilir.

Başak: Evlilik ve ortaklık gibi konuların ön planda olacağı bu dönemde duygusal bir bakış açısı içerisinde olabilirsiniz. Eşiniz ile daha fazla zaman geçirebilir, hayatınız ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Sevme ve sevilme ihtiyacınız artış gösterebilir. İlginizi karşınızdaki kişiye gerek sözleriniz gerekse davranışlarınız ile daha fazla belli edebilirsiniz. Ortaklıklar kurarken dikkatli olmanız gereken bir süreç. Verilen sözlerin tutulması daha zor olabilir.

Terazi: Çalışma hayatınızın ön planda olacağı bu hafta da yaratıcılığınız artış gösterebilir. Yetenek gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Başarılı fikir ve projeler ortaya koyabilirsiniz. İşleriniz biraz yavaş ilerleyebilir. Zaman zaman dalgınlık kaynaklı odaklanma problemleri yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda ayaklarınız hassas olabilir. Masaj yaptırabilir, meditasyon gibi rahatlama tekniklerini kullanabilirsiniz.

Akrep: Aşk hayatınızda duygusal olacağınız bu dönemde sevme ve sevilme ihtiyacınız artış gösterebilir. Partneriniz ile romantik bir akşam yemeği yiyebilir, sinemaya gidebilir, baş başa vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar yoğun duygular hissedecekleri kişiler ile tanışabilirler. Yine platonik aşklar gündeme gelebilir. İlgi duyduğunuz kişilere açılmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ile daha fazla zaman geçirebilir, onların eğitim ve gelecekleri ile yakından ilgilenebilirsiniz.

Yay: Aile hayatınız ve değerleriniz artış gösterebilir. Aile bireyleriniz ile daha fazla zaman geçirebilir, onların ihtiyaçları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizin sorunlarını dinleyebilir, çözümler bulabilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek sizi mutlu edebilir. Huzur duyacağınız mekânlarda olmayı tercih edebilirsiniz. Manevi değerleriniz kuvvetlenebilir. Banyonuzu onarabilir ya da dekor değişiklikleri yapabilirsiniz.

Oğlak: İletişimlerinizde daha hassas olacağınız bu dönemde kırılgan bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Normal şartlarda kafanıza takmayacağınız şeylere alınganlık gösterebilirsiniz. Sakin ve huzur duyacağınız mekânlarda zaman geçirmek, sevdikleriniz ile bir araya gelmek sizi mutlu edebilir. Yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz eğitimlere başlayabilir, güzel sanatlar kurslarına yazılabilirsiniz.

Kova: Finansal konularda gelirinizi arttırmaya yönelik araştırmalar yapabilirsiniz. Hobilerinizi gelire dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz. Bütçenizi dengelemekte zorlanabilir, zaman zaman aşırıya kaçan harcamalarda bulunabilirsiniz. Yapmış olduğunuz kredi başvurularında gecikmeler yaşansa da olumlu sonuçlanabilir. İhtiyaç duyduğunuz alanlarda ailenizin maddi desteğini alabilirsiniz.

Balık: Maneviyatınızın artış göstereceği bu dönemde sezgilerinizde güçlenebilir. Daha fazla huzur duyabilmek için stresten uzak durmaya çalışabilir, yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda yaratıcılığınız artış gösterebilir. Zaman zaman dalgınlık kaynaklı hatalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinize olan duygularınızı daha net ifade edebilir, aynı ilgi ve alakayı karşınızdaki kişiden de bekleyebilirsiniz. İletişimlerinizde daha hassas ve kırılgan olabilirsiniz.

Balık burcundaki Yeni ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.