Başak burcu, yapısı itibariyle mükemmeliyetçi ve ayrıntıcı bir yapıya sahiptir. Bu özellikler doğrultusunda hayatınıza yeni bir düzen getirmek için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınız, özel hayatınız ve sosyal yaşamınız toprak burcunda yaşanacak Dolunay’ın ortaya çıkacağı enerji ile yeniden şekillenebilir.

İş hayatınızda, duygularınızı ve mantığınızı aynı anda ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Takdir beklemeden yapacağınız çalışmalar, fark edilmenize neden olabilir. Gerçekleştireceğiniz çalışmalarda büyük bir sabır örneği göstererek başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.  Yaratıcılık gerektiren işlerde ilk akla gelen isim sizin isminiz olabilir. Yeni başlayacak projelere dâhil olabilirsiniz. Çalışma alanlarınızı düzenlemek için vakit ayırabilir, tadilat işleri gerçekleştirebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda güzel bir enerji yakalayabilir, işteki iletişiminizi sosyal hayatınıza da taşıyabilirsiniz. Ayrıntılara takılıyor olmanız, çalışmalarınıza daha fazla zaman ayırmanız gereğini ortaya çıkarabilir. Hesap işlemleri sizi biraz zorlayabilir. Geçmişten gelen bazı işler sizin için yorucu olmaya başlayabilir. Daha fazla gelir elde etmek için ek iş yapmayı düşünebilir, bu konuda araştırmalar gerçekleştirebilirsiniz.

Duygusal hayatınızda fedakâr davranışlar sergileyebilir ve kendinizden çok karşınızdaki kişiyi mutlu etmeyi düşünebilirsiniz. Bazı ilişkiler zor sınavlardan geçebilir, bitme noktasına gelebilir. Yeni başlayan ilişkiler daha ağır ilerleyebilir. Duygusallık ve hassasiyet ilişkilerde ön plana çıkabilir. Çabuk kırılabilir ve durduk yere duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Birlikteliğiniz yoksa yalnızlık duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

Sosyal hayatınızda size neşe veren kişilerle bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Sanatsal aktiviteler ilginizi çekebilir. Konser, tiyatro, sergi gibi etkinliklere katılabilirisiniz. Hayal kurmak, geleceğe yönelik düşüncelere dalmak sizi mutlu edebilir. Gerçek dünyadan çok fazla uzaklaşmamaya dikkat etmenizde yarar var.

Sağlığınızla ilgili konularda hassas davranacağınız bu süreçte doktor kontrollerine gidebilirsiniz. Mideniz hassaslaşabilir. Yeme düzeninizi yeniden planlayabilir, diyete başlayabilirsiniz.

Başak Dolunay’ının burçlara etkisi:

Koç: Gündelik işlerinizi düzenleyerek belirli bir plan dâhilinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda, ofisinizde düzenlemeler yapabilir, mekân değişikliği için harekete geçebilirsiniz. Sahip olduğunuz yaratıcı, pratik düşünce biçimi ile karşınıza çıkan sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Metabolizmanızı güçlendirmeniz gerekebilir. Bulaşıcı hastalıklar konusunda hassas olabilirsiniz. 

Boğa: Sanatsal aktivitelere daha çok ilgi duyabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak yerine var olan projelerinizi bitirmeye yoğunlaşabilirsiniz. Maddi gelirinizi arttırmak için artı çalışmalar gerçekleştirebilir, ortaklı işler konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle ve çocuklarınızla daha fazla zaman geçirmek sizi mutlu edebilir. Anne ve babanızın desteğini hissetmek isteyeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler: Hayatın zor yönlerini görme eğiliminiz olabilir. Pozitif düşünce geliştirmek için teşvik edilmeniz gerekebilir. Aileniz ve aile bireyleriniz ile ilgili konularda özverili davranabilirsiniz. Geçmişte yaşamış olduğunuz kayıplar karşınıza çıkarak canınızın sıkılmasına neden olabilir. Hassas hissedeceğiniz bu süreçte yakınlarınızdan daha çok ilgi görmek isteyebilirsiniz. Sağlıklı yaşam alanında araştırmalarda bulunabilirsiniz. Eşinizin işi ve kazancı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç: Sosyal ortamlarda daha fazla zaman geçirmek ve ruhunuza iyi gelecek aktiviteler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yazılı olarak daha iyi ifade edebilir, duygularınızı karşınızdaki kişilere bu şekilde aktarabilirsiniz. Akrabalarınız ile olan iletişiminiz artabilir. Aile büyüklerinize ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilir bu yönde araştırmalar gerçekleştirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda her zaman olduğundan daha hassas davranabilirsiniz.

Aslan: Maddi ve manevi kazanımlarınızı geliştirebilmek için harekete geçebilirsiniz. Geleceğinizi güvence altına almak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünebilir, bu konuda uzman kişilerin görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu ile ilgili değişimler yaşanabilir. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirebilir, hayatınıza yönelik yeni kararlar alabilirsiniz. Borç verebilir ya da ihtiyaç duyduğunuz bir durumda yakınlarınızdan maddi bir yardım görebilirsiniz.

Başak: Kişisel isteklerinizi merkeze alabilir ve kendiniz için güzel bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi olarak güvende hissetmek isteyebilir, gelir gider dengesi kurmaya çalışabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler tarafından anlaşılamadığınızı fark edebilir sizi düşündürecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız olan kişiler yeni bir birliktelik başlangıcı yapmak için harekete geçebilir. Dış görünüşünüze her zaman olduğundan daha çok özen gösterebilir, beslenme düzeninize ekstra dikkat edebilirsiniz.

Terazi: Manevi duygularınız güçlenebilir ve sezgileriniz kuvvetlenebilir. Çevrenizde yaşanan ve sizden gizlenen olaylar var ise bu olaylar açığa çıkabilir. Dostlarınızı ve düşmanlarınızı daha net ayırt edebilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz için çeşitli fedakârlıklarda bulunabilir, onların mutluluğu için çalışabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstererek doktor kontrollerine gidebilirsiniz. Yalnız kalmak, sevdiğiniz etkinliklerde bulunmak size keyif verebilir.

Akrep: Kalabalık gruplar içerisinde yer almak yerine daha sakin ve samimi ortamlarda zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilir; tiyatroya, sinemaya, konsere gidebilirsiniz. İş hayatınızda üstlendiğiniz çalışmaları başarı ile gerçekleştirebilir, üstlerinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelir gider dengesi kurmanız, finansal anlamda dar boğaza girmenize engel olacaktır.

Yay: Gerçekleştireceğiniz çalışmaların verimini en iyi şekilde alabileceğiniz bu günlerde iş hayatınızda size yükselme fırsatı sağlayabilecek çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geliriniz artış gösterebilir. Ailenizle daha çok ilgilenmenizi gerektirecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hayatınızda bulunan kadın figürleri ve onların sağlık durumları ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili planlamalarda bulunabilirsiniz.

Oğlak: Hayatınızı ve geleceğe dair beklentilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar alarak bu kararları uygulamak adına harekete geçebilirsiniz. Eğitim hayatınıza yönelik yeni gelişmeler açığa çıkabilir. Çeşitli kurs ve seminerlere katılabilirsiniz. Finans, hesap ve bankacılık işlemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yapacağınız çalışmalar beklediğinizden daha fazla zaman alabilir. Kısa ve uzun mesafeli yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kova: Kredi, vergi, alacak verecek işleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bir yakınınızdan size miras kalabilir. Finansal durumunuzla ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Eşinizin iş yaşamında değişiklikler meydana gelebilir. Gerçekleştireceğiniz işlerde daha dikkatli ve ayrıntıcı bir tutum izleyebilirsiniz. Aynı özeni ve hassasiyeti çevrenizde bulunan kişilerden de bekleyebilirsiniz. Duygularınızı ve mantığınızı dengede tutmanız gerekebilir.  

Balık: Kendinizi duygusal hissedebileceğiniz bir süreç. Bu süreçte gelecek planları yapabilir, bol bol hayal kurabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilere zaman ayırmak sizi mutlu edebilir. Evlilik kararı alacağınız kişilerle karşılaşabilir ya da hayatınızdaki kişi ile düğün planlamaları yapabilirsiniz. Ortaklı işler gündeme gelebilir. Çalışmalarınız hız kazanabilir. Yeni anlaşmalar yapabilir, proje başlangıçları için harekete geçebilirsiniz.

Başak burcundaki Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.