Adaletli oluşu, güçlü iletişim yönü, estetik zevklere olan duyarlılığı, çalışkanlığı… ile bilinen Boğa burcu özellikleri, önümüzdeki günlerde hepimizi kuşatacak. Maddi ve manevi değerlerin ön plana çıkaracağı bu süreçte ilkbahar havasına yakışır bir coşku yürekleri dolduracak.

İş hayatınızda, kendinizi garantiye almak isteyebileceğiniz bu süreçte ani kararlar almak yerine, içinde bulunduğunuz koşulları gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi sağlama almak ve güvende hissetmek sizin için önem taşıyabilir. Karşılaşacağınız fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için yakınlarınızdan yardım alabilir ve geleceğiniz için güzel bağlantılar kurabilirsiniz. Ortaklı işlerde sıkıntı yaşayan kişiler ortaklarıyla uzlaşma sağlayabilir. Geçmişte temellerini atmış olduğunuz işlerin verimini almaya başlayabilir, emeklerinizin karşılığını aldığınız noktada mutlu olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile aranızda oluşacak rekabet ortamında ön plana çıkmak için zekânızı ve yeteneklerinizi ön plana çıkarmayı tercih edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sağlayarak çevrenizden övgü dolu sözler işitebilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı iş seyahatlerine çıkabilir, iş ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz.

Duygusal hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Uzun zamandır yalnız olan kişiler, uyum sağlayabilecekleri kişiler ile uzun sürecek ilişkilerin temellerini atabilirler. Birlikteliği olan kişiler, partnerleri ile zaman geçirmek için plan yapabilirler. Baş başa yenecek romantik akşam yemekleri organize edebilirler. Gelecek hakkında plan yapmak, söz, nişan, düğün gibi hazırlıklarla ilgilenmek için de ideal zamanlar. Ancak zaman zaman çiftler arasında kıskançlık kaynaklı tartışmalar açığa çıkabilir.

Manevi duyarlılığınızın artacağı bu süreçte çevrenizde yaşanan negatif olaylara tepkide bulunabilir, ihtiyaç sahibi kişilere destek olabilirsiniz. Tatile gitmek, dinlenmek, doğa ile iç içe olmak, çiçek yetiştirmek size iyi gelebilir. Bol bol kitap okuyabilir, müzik dinleyerek rahatlayabilirsiniz.

Sosyal hayatınızda dostlarınız ile bir araya gelerek güzel yemekler organize edebilirsiniz. Hatta sevdiğiniz kişiler için mutfağa girerek yeni yemek tarifleri deneyebilirsiniz. Sanat eserleri hakkında konuşmak, doyurucu sohbetler gerçekleştirmek keyfinizi yerine getirebilir. Negatif enerjisi ile sizi aşağı çeken kişilerden uzak durmanızda yarar var.

Boğa burcunda Yeniay’ ın burçlara etkisi:

Koç: Finansal açıdan şanslı hissedebileceğiniz bir süreç sizleri bekliyor. Yeni iş başlangıcı gerçekleştirebilir, var olan işinizi büyütme kararı alabilirsiniz. Eşinizin ya da ailenizin maddi hayatında pozitif gelişmeler meydana gelebilir. Çevrenizle kurduğunuz iletişim yoğunlaşabilir. Kendinizi ve duygularınızı kolaylıkla ifade edebilirsiniz. 

Boğa: Hayatınızı gözden geçirerek geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve çevrenizde bulunan kişilere kendinizden söz etmek isteyebilirsiniz. Duyularınızı açıkça ortaya koyabilir, karşınızda bulunan kişilerden ilgi görmek isteyebilirsiniz. Alışverişe gidebilir, kendiniz için yeni giysiler satın alabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüze daha fazla özen gösterebilir, imaj değişikliği yapmayı düşünebilirsiniz.

İkizler: Yalnız kalma ve kendinize zaman ayırma ihtiyacı duyabilirsiniz. Evinizde ya da çok kalabalık olmayan sakin ortamlarda; kendinize yakın bulduğunuz kişilerle bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Gelecek planlarınız için aceleci olmak yerine düşünerek hareket etmeyi seçebilirsiniz. Hisleriniz kuvvetlenebilir. Yakın çevrenizde, sizin hakkınızda olumsuz yorumlarda bulunan kişilerin gerçek yüzünü görebilirsiniz.

Yengeç: Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Dışarıda daha fazla zaman geçirebilir, dostlarınız ile bir araya gelebilirsiniz. Neşeli ve dışa dönük yapınız ile eğlenceli ortamların aranan kişisi siz olabilirsiniz. Manevi duygularınızın güçleneceği bu süreçte ihtiyaç sahibi kişilerin yardımına koşarak onlara yardım eli uzatabilirsiniz. Uzun süren bir birlikteliğiniz varsa partnerinizle gelecek planları yapabilirsiniz.

Aslan: İş hayatınızda yoğun bir tempo içerisine adım atabilirsiniz. İş yükünüzün artacağı bu süreçte verdiğiniz emeklerin karşılığını hem maddi hem de manevi olarak aldığınızı görmek sizi mutlu edebilir. İş arıyorsanız çevrenizde bulunan kişilerin yardımını alarak yeni bir işe başlayabilirsiniz. Sanata ve sanatsal konulara duyduğunuz ilgi artabilir. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Sosyal hayatınızda, kalabalık ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz.

Başak: Yurt içi ve yurt dışı yolculukları planlayabilir, daha önce görmediğiniz yerlere seyahat edebilirsiniz. Eğitim hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi geliştirmek ve bilgi birikiminizi daha da arttırmak için harekete geçebilirsiniz. Kültürlü ve kariyer sahibi kişilerle bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Çok uluslu firmalarla çalışan kurumlarda işe başlayabilir ya da bu tarz şirketlere iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Terazi: Finansal anlamda denge kurmanız, gelir ve gider akışınızı düzenlemeniz gerekebilir. Elinize beklemediğiniz bir yerden para geçebilir. Miras ve nafaka konuları ile ilgili yaşadığınız sıkıntılar varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eşinizin ve çocuklarınızın gelirinde artış meydana gelebilir. Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Dışarıda daha çok zaman geçirmeye başlayabilirsiniz. Çevrenizde yoğun bir bilgi akışı söz konusu olabilir. Bol bol dedikodu duyabilirsiniz.

Akrep: Duygusal hayatınıza yönelik önemli gelişmeler açığa çıkabilir. Eğer yalnızsanız geleceği olabilecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri varsa bu kişiyi ailenizle tanıştırabilir ya da siz onun ailesi ile tanışabilirsiniz. Evli olan kişiler ilişkilerinde romantik bir sürece adım atabilirler. İş hayatınızda çalıştığınız kişilerle uyumlu bir iletişim yakalayabilirsiniz. Geleceğiniz konusunda planlar yapabilir, bu planları hayata geçirmek için harekete geçebilirsiniz.

Yay: İş hayatınızda beklentilerinizin dışında fırsatlarla karşılaşabilir, bu fırsatları doğru bir şekilde değerlendirebilmek adına planlar yapabilirsiniz. Uzun zamandır sizi kuşatan olumsuz koşullardan uzaklaştığınızı fark etmeniz keyfinizi yerine getirecektir. Çevrenizde bulunan insanların niyetlerini iyi analiz etmeniz, size zararı dokunabilecek kişilerden uzaklaşmanız yararınıza olacaktır. Sosyal hayatınızda elit ortamlarda zaman geçirmeyi tercih edebilir, kendiniz için kaliteli bir yaşam tasarlayabilirsiniz.

Oğlak: Ailenizle ve varsa çocuklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Size yakın olan kişilerin başarılarından mutlu olabilir, onlarla gurur duyabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, başlayacağınız bu işe kolaylıkla adapte olabilirsiniz. Bankacılık ve finans işlemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Birlikteliği olan kişiler partnerleri ile zaman geçirirken yalnız olan oğlaklar hayatının aşkı ile karşılaşabilirler.

Kova: İş hayatınızda yaşanan hareketlilik sizi yorabilir. Bir mola vermek ve kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız alanları rahat edebileceğiniz biçimde yeniden dekore edebilirsiniz. Taşınabilir ya da yeni bir ev satın alabilirsiniz. Ailenizle ve çocuklarınızla daha fazla zaman geçirmeye özen gösterebilirsiniz. Zaman zaman birlikte çalıştığınız kişiler üzerinde baskı kurabilir onları etki altına alabilirsiniz.

Balık: Tatile çıkmak, yeni yerler görmek ve kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizi pozitif yönde etkileyecek ve enerjinizi yükseltecek kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Çevrenizde yoğun bir iletişim halkası oluşabilir. Bol bol dedikodu duyabilir, duyduklarınıza yorum yapabilirsiniz. İş hayatınızla ilgi mesleki eğitimlere ve kurslara katılabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda yeni kişilerle karşılaşabilir, dostluk kurabilirsiniz.

Boğa burcundaki Yeni ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.