Bu Dolunay döngüsünün etkisi diğer döngülere nazaran biraz daha uzun olacaktır ve 23 Şubat’a kadar etkilerini hepimiz hissedeceğiz. Ateş grubunda gerçekleşecek olan döngünün üzerimizdeki baskısı öncülük, hırs, liderlik gibi eylemlerde olacaktır.

Merhamet etmekten uzak durup, sadece kendimizi düşünerek hareket edebiliriz. Sosyalleşmek ön planda olacaktır. Çevremizle iletişimlerimiz daha ılımlı ve hareketli olurken, yapmak istediklerimizi hayata geçirebilmek için de elimizden geleni yapacağız ve sonucunu da istediğimiz şekilde alacağız. Uzun süredir askıya aldığımız konular tekrar gün yüzüne çıkacaktır ve şimdiye kadar cesaret edemediğimiz konuların üzerine korkusuzca gidebileceğiz. Kendine aşırı güven duyan Aslan burcunun bu özelliğini hepimiz üzerimizde hissedeceğiz fakat şunu bilmeliyiz ki, biz nasıl düşünüyorsak, karşı tarafta aynı şekilde düşünüyordur ve olumsuz bir durum karşısında o kişi de gardını almış olacaktır. Bu durum yaşanırsa, işte o zaman olumsuzluklar, rekabet, hırslar ön plana çıkacaktır, bu da hiç hoş olmayan gerginliklere sebep olabilir.

Genel olarak ta sağlığımıza her zamankinden daha fazla özen göstermemiz gereken bir süreçtir. Özellikle solunum ve sindirim sistemimizle ilgili sorunlar yaşayabiliriz.

Dolunay’ın Burçlar Üzerindeki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; Dolunay döngüsünde aşk hayatımızda bazı konular netlik kazanırken, aile içinde veya arkadaş çevremizde bazı konularla ilgili anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Maceracı ruh halimize biraz kısıtlama getirmemiz gerekmektedir. Olayları önemsememek, umursamamak bizi zarara sürükleyebilir. Finansal konularda ise harcamalarımızı en aza indirmemiz gereken bir dönemdeyiz. Gereksiz harcamalar ay sonuna kadar sıkıntı yaşamamıza neden olabilir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; özellikle aile içinde anlık kararlar alınabilir ve bu kararları hiç vakit kaybetmeden gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Böyle bir durum karşısında ani kararlar vermeden önce mutlaka iki kez düşünmeliyiz çünkü anlık kararlar hiçbir zaman bize fayda sağlamamıştır ve hep zararını görmüşüzdür. İş ve kariyer alanımızda mecburi değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimler ilk etapta bizi zorlayabilir fakat ilerleyen günlerde bizim için hayırlı olduğunu anlayacağız.

İKİZLER

Sevgili İkizler; hayatımızda yarım kalan işlerimizi tamamlamak için uygun bir dönemdeyiz. Özellikle Hukuki konularda yarım kalan işlerimizin mutlaka bitirilmesi gerekmektedir. İş ve kariyer alanımızda beklenmedik sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Bu sorun sadece bizi değil, genel olarak iş yerinin tümünü ilgilendiren bir durum olabilir. Aşk hayatımızda ise bazı sorunları görmezden gelmekten artık vazgeçmeliyiz. Sorunları konuşarak ve çözüm bularak aşmayı tercih etmeliyiz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; Aslan Dolunay’ ı bize finansal konularda oldukça önemli fırsatlar sunacaktır. Hayal bile edemeyeceğimiz fırsatlar karşısında çok iyi bir denge kurmamız gerekecektir. Gelir ve giderler, alım satım işleri için kazançlı bir süreçtir. Aşk hayatımızda ise hareketlenmeler yaşanabilir. Özellikle internet üzerinden yeni biriyle tanışma fırsatı yakalayabiliriz. Yalnız olan Yengeçler için olumlu gelişmeler yaşanırken, ilişkisi olanlar da mutlaka ilişkilerini iyileştirmek adına harekete geçebilirler.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; burcumuzda gerçekleşecek olan Dolunay döngüsünün enerjik yapımızı daha üst seviyeye taşıyacağını söylemeliyim. Bu durum bir bakıma olumlu iken, bir bakıma da bize zarar verebilir. Bu yüzden söylemlerimiz, tavırlarımız ve özellikle düşüncelerimiz konusunda çok dikkatli olmalıyız. Atik yapımız acele kararlar vermemizde önemli ölçüde olumsuz etkiler yaratabilir. Ticaretle uğraşan Aslanlar yatırım yapma için 23 Şubat sonrası için planlamalar yapmalıdır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; etrafımızda gelişen bazı olaylar karşısında hem şaşkın hem de ne yapacağımızı bilemeden, elimiz kolumuz bağlı kalabiliriz. Bu durum bizi çok fazla şaşırtmamalıdır. Geçmişten bu yana saklanmış bazı konuların gün yüzüne çıkması gereken bir süreçtir. Bu gelişmenin aslında daha önceden olması gerekliydi fakat olamamıştı, yeri ve zamanı bu dönemdir. Finansal olarak kendimizi çok kısıtlanmış hissedebiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; aşk hayatımızda hiç beklenmedik şekilde gerginlikler yaşanabilir. Bu gerginliğe sebep olan sorunu çözümlemediğimiz sürece ayrılık kaçınılmaz olabilir. Yalnız olan Teraziler bu durumdan çok sıkılmış olabilirler fakat bu dönemde yeni ilişkiye başlamak çok uygun değildir. İlk etapta bize yeni ilişkiye başlamak cazip gelebilir fakat ilerleyen günlerde hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Finansal olarak durağan ilerleyen bütçemizi sarsacak yatırımlardan, kredilerden uzak durmalıyız.

AKREP

Sevgili Akrepler; evimizi ilgilendiren bazı konular adına kararlar verebiliriz. Evde tadilat ya da ev değişikliği yapmak gündeme gelebilir. Enerjimizi düşük hissedebilir, kendi iç dünyamıza dönüş yaşayabiliriz. Gergin ruh halimizden dolayı etrafımızdaki kişileri kırmaya çok müsait olabiliriz ve bu yüzden kısa süreliğine iç dünyamıza dönüş yapmak daha iyi olacaktır. Dostlarımız bize bazı konular adına yardım etmek isteyebilirler bu yardımı geri çevirmemek gerekecektir.

YAY

Sevgili Yaylar; yakın çevremizde bazı gerginlikler yaşanabilir. Böyle bir durum karşısında kesinlikle tartışmalara katılmamalıyız. İş hayatımız artık bizi yoruyor ve kendimizi sıkılmış hissediyorsak, iş değişikliği yapmak istiyorsak ay sonuna kadar beklememiz gerekmektedir. Bu süreçte istediğimiz şartlarda iş bulabilmemiz zor olabilir. Finansal konularda ise bütçemize yeni bir sistem getirmek zorunda kalabiliriz çünkü bu süreçte gelir ve gideri dengede tutmak zor olabilir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; özgüvenimizle ilgili bazı sorunlar yaşayabiliriz. Şimdiye kadar kendimize çok güvendiğimiz bir konu ile ilgili hayal kırıklığı gündeme gelebilir. Bu konuyu çok fazla büyütmeyelim, önümüze bakalım çünkü kısa sürede biz eski gücümüzü toparlayabiliriz. Sosyal çevremizle aramızdaki bağlar güçlenebilir, dostlarımızla keyifli vakitler geçirebiliriz. Yeni tanışacağımız kişilere karşı dikkatli davranmalıyız çünkü bizi finansal olarak zarara sürükleyecek, maceraya atılmamıza sebep olacak tekliflerle karşılaşabiliriz.

KOVA

Sevgili Kovalar; özellikle ortakları olan Kovalar bu dönemde bazı sorunlar yaşayabilirler. Ortaklığın devam edip etmemesi konusunda kararsız kalacağımız anlar olabilir fakat ilk önce kendimizi de iyi analiz etmeliyiz ve kim haklı, kim haksız konusunda adaletli davranmalıyız. İş ve kariyer alanımızda yapmak istediğimiz değişiklikleri ertelemeliyiz. Özellikle iş yeri sahibi olan Kovaların bu dönemde çalışanları ile daha uyumlu olmaları gerekmektedir. Beklenmedik istifalar söz konusu olabilir.

BALIK

Sevgili Balıklar; çevremizi ve bizi ilgilendiren gizli kalmış bazı konuların açığa çıkması söz konusu olacaktır. İş ve kariyer alanımızda üstlendiğimiz sorumluluklar bize biraz ağır gelmeye başlayabilir ve kendimizi yorgun hissedebiliriz, bu da işimizde aksaklıklara sebep olabilir. Aşk hayatımız istediğimiz gibi ilerlemiyor hissine kapılabiliriz. Aşırı duygusal yanımız bu dönemde bizi sarsabilir ve hak ettiğimiz sevgiyi, ilgiyi göremediğimiz kanısına varabiliriz.

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.