Haritamıza baktığımızda bizi kısıtlayan, zorlayan ve önümüzde engel olan ve olabilecek alanları görmemiz mümkündür ancak bu durum bizim kaderimiz asla değildir. Haritamız bizi herhangi bir konuda olabilecek aksilikler için uyarıyorsa tedbir almamız olasılıktır ve böylece kaderimiz olmaktan çıkacaktır. Karşımıza çıkan her kötü olayı idare etmek ya da hayatımızdan çıkarmak tamamen bizim irademizle ilgilidir.

Doğum haritamızda kişiliğimiz, karakterimiz, genetik faktörlerimiz, sağlığımız, finansal durumumuz, ailemiz ve çalışma alanlarımızla ilgili birçok konu ile ilgili bilgiler almamız mümkündür. Haritada burçların yerleşimi de çok önemlidir çünkü her burcun kendine göre bir karakteri, özelliği vardır. Haftanın her gününün kendi içinde yöneten gezegeni ve burcuda bulunmaktadır.

Hayata dair yapmak istediklerimizi her gün yapamayız. Her günün mutlaka kendi içinde açılımı vardır. Bu açılımı takip ederek adım atarsak, mutlaka daha sağlıklı kararlar alır ve aldığımız kararlar da bizim için hayırlı olur. Şimdi sizlere haftanın 7 günü hangi konular hakkında çalışmalar yapmalı, hangi konulara yönelmemiz gerektiğini kısaca anlatmaya çalışacağım.

PAZAR

Pazar günü yeni bir haftaya hazırlık sürecidir ve enerjisi oldukça yüksek bir gündür. Bunun en büyük sebebi ise Güneş tarafından yönetilmesidir. Güneş uyanışı, yeniliği, hareketi ve bereketi temsil ettiği için bolluk ve bereket anlamında daha fazla şanslı olduğumuz bir gündür. Para ile ilgili işlerimizi pazar günü çözmek ya da en azından düşüncelerimizi yoğunlaştırmak bile enerjimizi yükseltecektir. Pazar gününün yönetici burcu Aslan ve Yay burcudur. Bu yüzden pazar gününde kendimizi özgür hissetmek isteriz çünkü Yay burcu özgürlüğü temsil etmektedir. Pazar günü evimizde tarçın kabuğu, çörekotu, soğan kabuğu yakmak para enerjisini, mutluluğu çoğaltacaktır.

PAZARTESİ

Pazartesi gününün yönetici gezegeni Ay, yönetici burcu Yengeçtir. Yengeç burcu ve Ay iç dünyayı, huzuru ve zihnimizi temsil ettiği için bugün sevinçlerimiz, üzüntülerimiz, duygularımız, korkularımız adına bazı karışıklıklar yaşamamız mümkündür. Bugün aile içi planlar, aile bireyleri ile ilgili verilecek kararlar oldukça önemli etken olmaktadır. Evdeki huzuru çoğaltmak adına pazartesi günü evde portakal, limon, mandalina kabuğu yakmak huzuru ve mutluluğu çoğaltıp, endişelerimizden kurtulmamızı sağlayacaktır.

SALI

Salı gününün yönetici gezegeni Mars, yönetici burçları ise Koç ve Akreptir. Salı günü özellikle iş ve kariyer alanımızı, kişileri temsil etmektedir. Mars gezegeni rekabeti, gergin ortamları, rakip kişilikleri ve net verilen kararları temsil ettiği için, Koç burcunun da inatçı yapısı ile birleştiğinde, yanlış kararlar alabilme olasılığımızı çoğaltabilir. Bu yüzden salı günü imza atmak, önemli toplantılara katılmak ve iş çevremizle gereksiz rekabete girmek bizi zorlayabilir. Evimizde kekik ve adaçayı yakarak kendimizi sakinleştirebilir, endişelerimizden uzaklaşabiliriz.

ÇARŞAMBA

Çarşamba gününü Merkür gezegeni yönetir ve Başak ile İkizler burcunun yönetimi altındadır. Başak burcunun en büyük özelliği olan sabit fikirlilik ve net olmak bugün içinde verdiğimiz kararların doğru olduğu yönünde bizi bilgilendirir. Merkür gezegeni iletişim, düşünceler ve anlama yeteneğimizi de ortaya çıkardığı için sağlıkla ilgili alanlarda bugün karar vermek olumlu olacaktır ya da kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmak için atacağımız adımlardan faydalı sonuçlar doğacaktır. Bunun yanı sıra banka işlerimiz, evraklarımız ile ilgili düzenlemelerde yapabiliriz. Özellikle diyete, spora başlamak gibi adımlarımızın sonucu başarılı olacaktır. Çarşamba günü evimizde adaçayı ve gül tütsüsü yakmak zihnimizi açar ve vücudumuzu zinde tutar.

PERŞEMBE

Perşembe gününü Jüpiter gezegeni yönetir ve yönetici burçları Yay ve Balık’tır. Jüpiter gezegeni rahatlığı, keyfi umursamazlığı temsil eder ve bugün aşırı yemek yiyebilir ya da kendimizi daha rahat hissederiz, harcamalarımız çoğalır, gezmek eğlenmek isteriz. Ayrıca maneviyat olarak güçlü bir enerjiye sahip olduğu için perşembe günü edilen dualar, istenen dilekler daha çabuk gerçekleşebilir. Bugün özellikle ruhani bir arınma çalışması yapabiliriz. Perşembe günü evimizde defne yaprağı, tarçın çubuğu ve karanfil yakmak evin bereketini çoğaltacaktır.

CUMA

Cuma gününü Venüs gezegeni yönetir ve yönetici burçları Boğa ile Terazidir. Bugün estetik, güzellik, dış görünüş ve görsellikle ilgili her türlü konularda bizi destekler. Bugün yapılacak alışverişler, operasyonlar daima olumlu sonuçlar verebilir. Evimizde ya da kendimizde herhangi bir durumdan dolayı huzursuzluk, korku, endişe gibi duygular hissedersek nane, kekik gibi bitkileri yakarsak kısa sürede rahatlayabiliriz. Ayrıca ikili ilişkiye başlamak ya da ilişkimizi farklı bir boyuta taşımak içinde hayırlı bir gündür.

CUMATESİ

Bugünü yöneten Satürn ve Uranüs gezegenleridir, yönetici burcu Oğlak ve Kovadır. Yönetici gezegenlerin kendi içlerindeki taşıdığı özelliklere bakarsak düzen, disiplin, yeni bir başlangıç gibi konuları temsil ettikleri için ev taşıma, iş değişikliği gibi önemli konularda alacağımız kararlar bugün de hayırlı olacaktır. Yeni yapılanmalar, bunu yapabilmek için zihnimizi yorup, vakit ayırıp doğru kararı almak adına faydalı bir gündür. Evimizi kötü enerjilerden korumak istiyorsak ve kendimizi zayıf hissediyorsak mutlaka yenibahar, kişniş ve karanfili bir kesenin içine koyup yastığımızın altına koyabiliriz ya da cüzdanımızda taşıyabiliriz. Ayrıca bu bitkilerin bereket getirdiğini de belirtmek isterim.

Günleri yöneten gezegenler ve burçlar konusunda merak ettiklerinizi  uzmanlarımıza danışabilirsiniz.