Özellikle Toprak grubundan olan burçları biraz daha yavaşlatabilir. Jüpiter iyimser bir gezegen olduğu için hayatın keyifli yanlarını bize verir fakat zaman zaman da aniden geri de çekebilir. Çok fazla çaba harcayarak yaptığımız işlerde başarılı olabiliriz fakat şansa bıraktığımız tüm işlerimizde aksaklıklar oluşturabilir. Yaptığımız her işte garantide olduğumuzu düşündüğümüz zaman hayallerimizi alt üst edebilecek güce sahiptir.

Özellikle iş hayatımızda farkındalıklar gün yüzüne çıkabilir. Güçlü enerjileri de hareketlendirebilecek etkiye de sahip olacağız. 2008’den bu yana hayatımızda neler değişti, ekonomik anlamda maddi kaygılar, krizlerin baş gösterdiği bir yıldı ve Jüpiter de bu durumu güçlendirmişti. Görmezden geldiğimiz etkilerin daha fazla büyümesi gibi konular gün yüzüne çıkarken, 2008 yılından bu yana hayatımızda ne gibi değişiklikler olduğunu düşünelim ve tedbirlerimizi alalım. Özellikle parasal ve iş alanlarını etkileyen bu gerilemede kendimizi güvence altına almak için tüm fırsatları değerlendirmemiz gerekmektedir.

Şu an birkaç tane Retro yaşadığımız için gökyüzü oldukça karmaşık ve bu bizim ruh halimizi de oldukça etkilemektedir. Şimdiye kadar evrenden bize ufak ufak gelen mesajlar daha netlik kazanmaya başlayacaktır. Bir işe başlamak için planlar yapıyor fakat bir türlü adım atamıyorsak, bize verdiği mesajlarla yapıp yapmama konusunda daha net olacağız.

Jüpiter Retrosu' nun Burçlar Üzerinde ki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; biraz karmaşık, yorucu fakat yine de bizim için başarılı olacak bir döneme giriş yapmaktayız. İş ve kariyer alanımızda önümüzde engel olan bazı konular gün yüzüne çıkacaktır ve işler daha fazla karışacaktır ancak belki de bu karmaşanın son bulması için yaşanması gereken şeyler yaşanacak ve bir anda son bulacaktır. Evrenden bize gelen iyi ya da kötü ne varsa kabullenişe geçmeli, yolumuza sakince devam etmeliyiz.

BOĞA

Sevgili Boğalar; gökyüzünün bu dönemde karmaşık olması bizim de hayatımızdaki bazı dengelerin alt üst olmasında büyük ölçüde etken olabilir. Özellikle Toprak grubundan olan burçlar üzerinde negatif etkileri olabilecek bu gerileme süresince para konularımızda çok dikkatli olmalıyız. Yeni bir borca girmekten kaçınıp, var olan borçlarımız varsa, onlara odaklanmalıyız. Aşk hayatımızda da sorunlar varsa, üzerine gitmek yerine akışa bırakmalıyız.

İKİZLER

Sevgili İkizler; iş alanımızda büyük değişimler olabilir. Büyük ticari kurumlarda çalışan İkizler yapısal değişimleri ve dönüşümleri yaşamak zorunda kalabilirler. Ekonomik krizlere karşı tedbirli olmalıyız. Alım satım işlerimiz, yatırımlarımız konusunda iki kere düşünüp hareket etmekte fayda vardır. Aile içinde yaşanacak bazı olayların her ne kadar etkisi olumsuz gibi görünse de ilerleyen günlerde bizim için ne kadar hayırlı olduğunun farkına varacağız.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; kendimizle ilgili bazı kararlar almak isteyebiliriz. Şimdiye kadar bizi olumsuz etkileyen fakat bir türlü kurtulamadığımız, devamlı aynı döngü içinde dönüp durduğumuz konuların içinden çıkabilmek için kendimize sözler verebiliriz. Bunu başardığımız zaman hayata tutunmak bizim için daha kolay olacaktır. İş ve kariyer alanımızda işler yolunda gitmiyor gibi dursa da ilerleyen günlerde her şeyin yoluna gireceğine inanmalıyız.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; ruhsal gelişimlere açık bir süreçteyiz. Kişisel ve ruhsal farkındalığımız Jüpiter sayesinde önemli ölçüde gelişmeye başlayacaktır. Sorumluluklarımız artacak, kendimizi daha fazla önemsemeye başlayacağız. Toplumsal olaylar ve konular daha fazla dikkatimizi çekmeye başlayacaktır. İş ve kariyer alanımızda istemeden bazı değişimlerin içinde kendimizi bulabiliriz. En çok dikkat etmemiz gereken konu ise finansal konular olmalıdır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; şimdiye kadar çaba harcadığımız birçok çalışmalarımızda büyük ölçüde güçlenmeye başlayacağız. İş, para ve ilişkilerimizin herhangi birinde güçlü etkiler almaya başlayacağız. Toprak grubu bu dönemde en fazla paraya ve iş alanına yönelmekte olduğu için, bu iki alan da değişimlere hazırlıklı olmalıyız. Karşı burçlarla aramızdaki iletişimlerde daha seçici olmalıyız. Söylemlerimiz ve tavırlarımız bizi yanlışa sürükleyebilir. Aşk hayatımızda da ilginç olaylar yaşayabiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; kendimiz ve ailemizle ilgili konularda ön planda olacağımız bir sürece girmekteyiz. Özellikle miras, nafaka, alım satım işleri ile ilgili konularda bizim fikirlerimiz aile bireyleri tarafından önem kazanacaktır.  Tecrübelerimiz, fikirlerimiz ve planlarımız herkese ışık olacaktır. Aşk hayatımızda düşüncelerimizde iniş çıkışlar yaşasak da, burada önemli olan sorunlardan kaçmak yerine, çözümleme yoluna gitmektir.

AKREP

Sevgili Akrepler; özellikle finansal konularda gelişmeler yaşayabiliriz. Beklenen bir para varsa bu dönemde elimize ulaşabilir ancak bu gerileme sürecinin aralık ayına kadar devam edeceğini hesap etmeliyiz ve elimize geçen parayı doğru kullanma konusunda akıllıca davranmalıyız. Jüpiter bekleneni elimize ulaştırdığı gibi, en ufak yanlışımızda elimizden almasında da üstüne yoktur. Aşk hayatımızda ise yalnız olan Akrepler için şanssız bir dönem olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için uygun zaman değildir.

YAY

Sevgili Yaylar; bu dönemde şehir dışı işlerimizle ilgili hareketlilik söz konusu olabilir. Parasal konularımızda da şanslı bir dönemdeyiz. Aklımızı kullanarak, değişik fikirler ortaya sunarak özellikle iş alanımızda ekip halinde yapılan işlerde ön planda olabiliriz. İşimizdeki başarıların devamlılığı için dikkatimizi tamamen işimize vermemiz ve en önemlisi insan ilişkilerimizde seviyeli ve sakin olmamızdır. Aşk hayatımızda ise yeni güzelliklere kendimizi hazırlamalıyız.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; burcumuzda gerçekleşecek olan Jüpiter gerilemesi özellikle bizleri maddi ve manevi yönden olumsuz yönde etkileyebilir. Kendimizi her an olabilecek bazı sorunlara karşı hazırlamalıyız. Tedbirimizi alarak hareket edersek herhangi bir sorun yaşamayız. Aşk hayatımızda ise yeni başlayan bir ilişki içinde olanlar da yeni duyacağımız bazı konular karşısında karşı tarafa olan güvenimizde sarsılmalar meydana gelebilir. Olayları büyütmemeye özen göstermeliyiz.

KOVA

Sevgili Kovalar; aşk hayatımızda yolunda gitmeyen konular çözüm bulmaya başlayacaktır. Kendiliğinden çözülen bu sorunlardan sonra ilişkimiz daha farklı ve güzel bir boyuta geçiş yapacaktır. İş ve kariyer alanımızda da hızlı bir yükseliş içine girebiliriz. Şu an yaşadığımız zor günlerin ardından özellikle haziran ayı itibariyle parasal gelişmelerin olmaya başlaması bize moral kaynağı olacaktır. Aile içinde kırgınlıklar varsa son bulacaktır.

BALIK

Sevgili Balıklar; hayatımızın bazı alanları ile ilgili farkındalıklar yaşayabiliriz. Örneğin dost bildiğimiz bazı insanlarla ilgili düşüncelerimiz bir anda değişebilir. Bu durum bizi ilk etapta üzse de ilerleyen günlerde hayatımızdan çıkararak ne kadar doğru karar verdiğimizi anlayacağız. Finansal olarak bakıldığında çok dikkatli olmamız gereken 3 aya girmekteyiz. Harcamalarımızı en aza indirmek zorundayız. Finansal çöküşe hiç hazır değiliz ve tedbirimizi alırsak sorun yaşamayız.

Jüpiter Retrosu ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.