Güneşle tam derecede birleşen Venüs gezegeninin kendi içine barındırdığı özellikleri bu Dolunay da çok daha fazla hayatımızda hissedeceğiz. Venüs gezegeni, ikili ilişkilerin her türlüsünü barındırmaktadır. Örnek verecek olursak; aşk hayatımız, sosyal çevremiz, ortaklıklar, aile içi bağlar, yaptığımız anlaşmalar, sözleşmeler gibi konular bu dönemde önem kazanacaktır.

Toplumsal olaylarda önem kazanacaktır. Tanınmış kişilerin özel hayatları gündemde olabilir. Özellikle tutkulu aşklar yaşayabileceğimiz bir dönemdir. Organizasyonlar, ekip çalışmaları, projeler, astronomi, astroloji, sosyal medya Kova burcunun etkileşimi altındadır ve bu konulara daha fazla yönelebiliriz.

Bu dönemde farkındalığımız artacaktır. Yurtdışı bağlantılı işlerin hareketlenebileceği bir süreçtir. Ülkemizi de olumlu yönde etkileyeceğini gözlemleyebiliriz. Sınır komşularımız ve komşularımızda, özellikle denizle ilgili konularda ülkemizi etkileyecek durumlar ortaya çıkabilir. Finansal olarak ise hepimiz genel olarak olumlu gelişmeler yaşayacağız.

KOÇ

Sevgili Koçlar; özellikle finansal konularda bizi ve yakınlarımızı ilgilendiren konularla ilgili güzel gelişmelere şahit olacağız. Sosyal hayatımız ön plana çıkacaktır. Her şeyden önce kendimizi düşüneceğiz ve bize sorun yaratan her konuyu hayatımızdan uzak tutmak için çaba harcayacağız. Keyfimiz yerinde olacağı için kimsenin negatif enerjisinden etkilenmeyeceğiz. İş ve kariyer alanımızda ise beklentilerimiz biraz daha artabilir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; iş ve kariyer alanımızda beklenmedik gelişmeler karşısında mutlu olabiliriz. Terfi, atama, iş alanımızda bulunan kişiler arasında adımızın duyulması gibi güzel olaylar yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimiz farklı bir boyuta geçecektir. Evlilik düşünenler için uygun bir süreçtir. Evlilik düşünmeyenler bile bir anda bu kararı alabilirler. Yalnız olan Boğalar ise yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Finansal olarak kısıtlamalar yapmamız gerekmektedir.

İKİZLER

Sevgili İkizler; yaşanacak Dolunay döngüsü bizim uzak yerlerle ilgili hayallerimizin gerçekleşmesinde büyük etki sağlayacaktır. Özellikle yurtdışı ile ilgili tatil planları yapanlar ya da akademik olarak planları olanlar bu dönemde oldukça şanslıdır. Kova burcu iletişimi temsil ettiğinden dolayı insan ilişkilerimiz bu dönemde önem kazanacaktır. İş ya da ev değişimi yapmak isteyenler de harekete geçebilirler. Aşk konusunda bazı sorunlar yaşayabiliriz ancak sonuç tatlıya bağlanacaktır.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; geçtiğimiz günlerde yaşadığımız Yeni ay döngüsünde ortaya çıkan parasal konularda iyileşmeler bu Dolunay da netlik kazanmaya başlayacaktır. Beklenen miras, paylaşılacak bir para, tazminat, nafaka gibi konular gündemde olacaktır. İkili ilişkileri tetikleyen Kova Dolunayında özellikle söylemlerimize çok dikkat etmeliyiz, insanlarla gerginlikler yaşamaktan uzak durmalıyız. İş alanımızda bize verilen sorumluluklara daha fazla sahip çıkmaya özen göstermeliyiz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; burcumuzda gerçekleşen Yeni ay’ ın olumlu etkilerini Dolunay döngüsünde de devam ettiriyoruz. Özellikle aşk hayatımızda iyileşmeler, iş ve kariyer alanımızda yükselmeler söz konusu olacaktır. Kendimizi hem güçlü hem de etrafına yardımı dokunan bir birey olarak göreceğiz. Sevdiklerimizin bizim manevi desteğine ihtiyacı olabilir. İnsan ilişkilerine özen gösteren Aslanlar için olumlu bir Dolunay olacaktır. Harcamalarımıza dikkat etmeliyiz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; özellikle iş alanımızda kişisel sorunlar ortaya çıkabilir. Rakipler, ortaklıklar, iş yeri sahibi olan Başaklar’ ın çalışanları ile ilgili bazı konular canlarını biraz sıkabilir ancak kısa vadede tatlıya bağlanacak gelişmeler de yaşanabilir. Bunun yanı sıra tam tersi olup, çalışma arkadaşlarımızla, ortaklarımızla daha güçlü bir bağ kurabiliriz. Kötü alışkanlıklardan, kilolardan, bizi sıkan her konudan kurtulma zamanıdır. Her zamankinden daha fazla tutumlu olabiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; grubumuzda gerçekleşen Dolunay döngüsü bizi de olumlu şekilde etkileyecektir. Bizim için tam bir şans topu gibi gelecek olan Dolunay aşk hayatımızda uzun zamandır yaşanan sorunların nereden kaynaklı olduğunu karşımıza çıkaracak ve biz de bu durumu iyileştirmek için harekete geçip, ilişkiyi kurtaracağız. Yalnız Teraziler ise bir süre daha bu şekilde devam edebilirler. Yeni aşk için ay sonunda Başak burcunda yaşanacak Yeni ay döngüsünü beklemek daha sağlıklı olacaktır.

AKREP

Sevgili Akrepler; keyifli bir Dolunay bizleri beklemektedir. Organizasyonlar, sosyal faaliyetler, sevdiklerimizle birlikte yapacağımız geziler, yemekler, sohbetler gündemde olacak ve moralimiz son derece yüksek olacaktır. Bu dönemde ikili ilişkilerimiz de yeni bir sorun yaşanmayacaktır ancak bizden kaynaklı sorunları düzeltmek için adım atmamız gerekmektedir. İş arayan Akrepler yaşam kalitesini daha yüksek boyuta taşıyacak bir iş bulabilirler. Ev değişikliği için de uygun bir dönem değildir.

YAY

Sevgili Yaylar; bu dönemde kişisel hareket etme isteğimiz artabilir. Özgür ruhumuz bizi ikili ilişkilerde biraz zorlayabilir. Yazılı ya da sözlü ifadelerimiz oldukça dikkat çekici olabilir ve bu yüzden kelimelerimizi seçerken çok dikkatli olalım. Özellikle iş yaptığımız kişilerle aramıza mesafe girmesine neden olacak eylemlerden uzak duralım. İş yeri sahibi olan Yaylar da firmanın hesap işleri ile meşgul olabilirler. Yatırım yapmak için uygun bir süreç değildir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; genel olarak Hava grubunda gerçekleşen döngüler bizi biraz sarsabiliyor. Özellikle işle ilgili konularda kurduğumuz otorite de sallantılar, kurduğumuz sistemde hatalar yaşayabiliyoruz. Bu dönemde de iş arkadaşları, çalışanlar, ortaklar gündemde olacaktır. Her ne olursa olsun karşısındaki insana tamamen güvenmeyen Oğlaklar, Dolunay döngüsünde bunun faydasını fazlasıyla görecektir. Finansal konularda ise kredi, miras, paylaşılmayı bekleyen para gibi konular gündemde olacaktır.

KOVA

Sevgili Kovalar; burcumuzda geçekleşecek olan Dolunay döngüsü bize bolluk, bereket, huzur ve en önemlisi aşk getirecektir ancak konu ne olursa olsun yaşayacağımız mutluluğu, başarıyı uzun vadeye yayma konusunda çelişkiler yaşayabiliriz. Bunun sebebi ise fevri çıkışlarımız, ani kararlarımız olabilir. Elimize geçen fırsatı doğru kullandığımız sürece kazandığımızı uzun süre hayatımızda tutabiliriz. Aile kavramı önem kazanacağından dolayı çocuk, eşler, anne ve baba faktörleri bizi biraz zorlayabilir.

BALIK

Sevgili Balıklar; yaşanacak Dolunay döngüsü duygusal ruh halimizi biraz zedeleyebilir. Söylemler, eylemler kısacası ikili ilişkiler bu dönemde önem kazanacağından dolayı, karşı tarafın yaptığı her hareket bizi rahatsız edebilir. Kendimizi bol bol dinlemeye vakit bulacağımız bu döngü bize bazı farkındalıklar yaratacaktır. Özellikle toplum önünde duruşumuz, sıfatımız, aile içinde ki yerimiz kafamızı kurcalayacaktır. Kendimizi geliştirmek adına ise yeni uğraşlar edinmeye başlayabiliriz.