Zekâsı ve sosyal yapısıyla ön plana çıkan kova burcunun sahip olduğu yoğun enerji Yeni ay ile birleşerek başta kova ve yükselen kova olmak üzere tüm burçları etkisi altına alacak.

İş, sosyal yaşam, duygusal hayat gibi konularda Kova Yeni ay’ının getireceği değişim rüzgârının etkisinde kalabilirsiniz.

İş hayatınızda kendinize yönelik bir yol haritası belirleyebilir ve kendinizden ödün vermeden hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Benimsemiş olduğunuz prensipler konusunda esnek davranmak istemeyerek çalışma arkadaşlarınıza karşı katı bir tutum sergileyebilirsiniz. Hızlı karar alma ve hızlı düşünme yeteneğiniz sayesinde çalışma hayatınızda karşılaşabileceğiniz sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yeni ve orijinal fikirlere açık olacağınız bu süreçte, başlangıçlar konusunda zorlanmadan hareket edebilir, yabancı ortamlara kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz. Teknik bilgi ve becerilerinizi kullanabileceğiniz çalışmalarda başarı sağlayabilirsiniz. Bilimsel bilgi, söylentilerin önüne geçebilir. Mantığınızı duygularınızın önüne koyarak hareket edebilirsiniz. Resmi ortamlara katılarak görüşmeler gerçekleştirebilir, kariyer sahibi insanlarla bir araya gelebilirsiniz. İletişim yeteneğinizin kuvvetleneceği bu süreçte kendinizi etkili bir biçimde ifade edebilirsiniz.

Eğitim alanında yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilir, bilginin gücünü fark edebilirsiniz. İletişim çağında yaşıyor olmanın avantajlarını kullanarak internet üzerinden çeşitli çalışmalar da gerçekleştirebilirsiniz.  

Sosyal hayatınız hareket kazanabilir. Yeni yerlere gitmek, farklı karakter özelliklerine sahip insanlar tanımak isteyebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda zaman geçirmek, bir gruba ya da zümreye ait hissetmek sizi mutlu edebilir. Entelektüel ortamlarda bulunmak ve doyurucu sohbetler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal etkinliklere daha çok davet alabilir, dışarıda vakit geçirebilirsiniz.

Duygusal hayatınızda, ilişkinize daha çok emek vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yalnızsanız, yeni ilişki başlangıçları gerçekleştirebilirsiniz. Başlayacağınız ilişkilerde ciddi bir tutum sergileyebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Sizi kötü hissettiren ilişkileri bir kenara bırakarak kendinize verdiğiniz değeri ön plana çıkarmayı tercih edebilirsiniz. İlişki seçimlerinizde kalbinizin sesi kadar mantığınızın sesine de kulak verebilirsiniz. Her yönden size denk olan biriyle birliktelik kurmak öncelikli tercihiniz olabilir.

Kova Yeni ay’ının burçlara etkisi:

Koç: Hem iş hem de ilişkiye yönelik yeni fırsatlarla karşılaşabilir, karşılaşacağınız bu fırsatları en iyi biçimde değerlendirebilirsiniz.  Yeni iş başlangıçları söz konusu olabilir. Başlayacağınız işlerde lider özelliklerinizle dikkat çekebilir, ön plana çıkabilirsiniz. Sabırlı olmanın gereğini ve önemini fark edebileceğiniz deneyimler yaşayabilirsiniz.  Sosyal hayatınız renk kazanabilir. Farklı yaşam tarzları benimsemiş kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Boğa: Kalıcı ve uzun süreli işler için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde emek verdiğiniz konuların karşılığını uzun vadede en iyi şekilde alacağınızı bilmek içinizi rahatlatabilir. Çevrenizden gelecek manevi destek ile kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz noktalarda sizi onaylayacak bir büyüğünüzün tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. İş hayatınızda terfi ya da maaş artışı söz konusu olabilir. Aranızda mesafe bulunan biri ile duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz.

İkizler: Para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Sahip olduğunuz maddi birikimleri değerlendirirken aceleci davranmamalı adımlarınızı dikkatli olarak atmalısınız. İş çevrenizde sizden saklanan durumları fark edebilir, bu farkındalıkla hareket edebilirsiniz. Birçok fırsatla karşılaşacağınız bu süreçte, karşılaşacağınız bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek yine sizin elinizde. Ticaretle uğraşıyorsanız maddi olarak size kar sağlayabilecek işler gerçekleştirebilirsiniz. Bu zaman diliminde alacağınız kararlar uzun vadede yüzünüzü güldürebilir.

Yengeç: Maddi konular ön plana çıkabilir. Alacak verecek gibi işlemlerle ilgilenmenizi gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Kredi almak için bankaya başvurabilirsiniz. Finansal olarak destek görebilir ya da ihtiyaç sahibi bir yakınınıza siz destek olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda partnerinize karşı olan beklentileriniz artabilir. Hayatınızdaki kişinin hem maddi hem de manevi istekleriniz konusunda size destek olmasını bekleyebilirsiniz. Eşiniz ile aranızda kıskançlık kaynaklı küçük tartışmalar çıkabilir.

Aslan: Yaşamış olduğunuz sıkıntılardan dahi pozitif sonuçlar çıkarabilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni adımlarınızda geçmiş yaşantılarınızı göz önünde bulundurarak hareket edebilirsiniz. Ortaklı işlerinizi bitirme kararı alıp yeni işlerinizde tek başınıza hareket etmek isteyebilirsiniz ya da yeni ortaklı çalışmalar gündeme gelebilir.  Sosyal ortamlarda bulunmak ve kalabalık gruplarla bir araya gelmek keyfinizi yerine getirecektir. Evlilik, söz, nişan gibi geleceğe yönelik hazırlıklar içine girebilirsiniz.

Başak: Atacağınız adımlarda kendinize duymuş olduğunuz güveni ön plana çıkarabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz ve sorunlar karşısında sergileyeceğiniz tavır ile rakipleriniz arasından kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı anlayışlı olmanız gerekebilir. Yeni proje başlangıçları gerçekleştirebilirsiniz. İçsel enerjinizin artacağı bu süreçte ikili ilişkilerinizde kendinizi daha kolay ifade edebilirsiniz. Geleceğe yönelik ilişki başlangıcı gerçekleştirebilirsiniz.

Terazi: İş değişikliği yapabilir, yeni iş ortamlarına katılabilirsiniz. İş değişikliği nedeniyle yeni bir şehre taşınmanız ya da bulunduğunuz yeri değiştirmeniz gerekebilir. Farklı ve orijinal fikirlere daha sıcak bakacağınız bu süreçte çevrenize kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınız renk kazanabilir. Eşiniz ile romantik anlar yaşayabilir, ailenizi genişletmeyi düşünebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni gireceğiniz bir ortamda karşınıza çıkacak biri ile ilişki başlangıcı gerçekleştirebilirsiniz.

Akrep: Evinizde daha fazla zaman geçirmek, tadilat işleri ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni eşyalar satın alarak evinizi dekore ettirebilirsiniz. Taşınma ya da ev değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Ailenize verdiğiniz değeri, her zaman olduğundan daha fazla ön plana çıkabilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınız ile daha fazla vakit geçirebilir, birlikte çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Yalnızsanız ayakları yere basan, sağlam bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir.

Yay: Sosyal medya üzerinde daha çok vakit geçirerek interneti daha aktif kullanabilirsiniz. İletişim araçları ayrılmaz bir parçanız haline gelebilir. Çevrenizde bulunan kişilerle ve kan bağınız bulunan yakınlarınızla bolca iletişim kurabilirsiniz. Sosyal ortamlarda zaman geçirmek, kısa yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Kendiniz ve sevdiğiniz kişiler için alışverişe çıkarak yeni eşyalar satın alabilirsiniz.

Oğlak: İş hayatınıza yönelik yeni kararlar alabilir ve bu kararlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Ekip çalışmalarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğiniz bu süreçte, çalışma arkadaşlarınızın desteğini almak sizi mutlu edebilir. Matematik işlemlerinden bolca yararlanacağınız, hesap ve muhasebe işleri gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğini kişilerle bir araya gelmek ve uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmek sizi mutlu edebilir.  

Kova: Duygusal hayatınıza yönelik zorlanmalar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiden daha çok ilgi görmek isteyebilir, zaman zaman yanlış bir ilişki içerisinde olduğunuzu düşünebilirisiniz. İş hayatınızda, dayanışma ile hareket edebileceğiniz takım arkadaşları edinerek üzerinizdeki yükü hafifletebilirsiniz. Yeni proje ve çalışma planları gündeminizde olabilir. Yaratıcı işler gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Balık: Gerek iş gerekse özel hayatınıza dair atacağınız adımları çevrenizde bulunan kişilerden saklama gereği duyabilirsiniz. Negatif enerjilerin sizi etkileyebileceği düşüncesi bu tür davranışlarınızın gerekçesi olabilir. Hayatınıza yönelik köklü değişiklikler gerçekleştirirken uyum sorunları yaşayabilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişilerden size destek olmasını ve ilgi göstermesini bekleyebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabileceğiniz bir süreç.

Kova burcundaki Yeni ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.