Bu durumdan kurtulmak için ilk önce yapman gereken şey, geçmişe dönük arındırıcı çalışmalar yapmaktır. Para enerjin olması gerektiği kıvama geldiğinde işlerin hem hızlanacak hem de kısa sürede çözümlere ulaşacaksın.  Şu an hayatında yaşadığın dönem sana düzensiz ve dağınık gelebilir. Hayatının her alanında değişiklik zamanı geldi. Bu dağınık düzen seni her ne kadar üzse de, bunun sadece yerleşme süreci olduğunu düşünmelisin.

Kendinle ilgili yaptığın analizler ve yaşadığın farkındalıklar sana yeterli gelmiyor. Kendini hep daha iyisine ulaşmak için hırpalıyorsun ancak her insanın belirli bir kapasitesi olduğunu unutmamalısın ve daha fazla zorlamanın seni tam tersine aşağı çekeceğini unutmamalısın. İş alanında yaşadığın verimliliğin uzun süreli olması senin elindedir. Vereceğin çaba sonucunda şimdi ki durumundan çok daha iyi konuma gelebilirsin. *

Bu hafta Melek kartları bizi iç dünyamıza doğru yönlendirmektedir. Kendimizle devamlı bir kavga halinde olabiliriz. Bu kavganın sonunda kazanan biz mi olacağız yoksa bilinçaltımız mı olacağını ilerleyen günlerde görebiliriz. İş hayatımızda sağlayacağımız başarılar bizi oldukça mutlu edecektir ancak yine araya ego girebilir ve kendimize olan aşırı güvenimiz sonucunda ciddi kayıplar yaşayabiliriz. Bunu engellemek için devamlı kendimizle hem barışık olmalıyız hem de kendimizi tetiklemeliyiz.

Melek kartlarının burçlar üzerindeki etkisi;

KOÇ

Sevgili Koçlar; * Bu sıralar kendine sorman gereken en önemli soru, paraya ve maddi değerlere ne kadar bağımlı olup olmadığındır ve eğer kendini bağımlı olarak görüyorsan, bu durumdan kurtulmaya hazır mısın? Gereksiz baskıcı bağımlılıklarından kurtulmanın tam zamanıdır. Bunu başardığın zaman göreceksin ki, hayat daha güzel olacak ve anlam kazanacaktır. * Bu hafta para ile ilgili önemli işlerimizi biraz askıya almalıyız. Kendimizi çok zorladıkça işlerimiz daha da sarpa sarabilir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; * Bu dönemde tüketen değil, hem üreten hem de elindekini onaran, tekrar çalışan hale getiren bir durum sergileyeceksin. Bu üretkenlik seni maddi manevi mutlu edecektir. Yurtdışı ve akademik konularda şanslı bir dönemdesin. Seyahatler, mesleki kurslar ve faaliyetler gündemde olacaktır. * Kendimizi geliştirmek için vereceğimiz çabaların sonucunda kazanan biz olacağız. Yorucu ama olumlu bir hafta yaşayacağız. Finansal konularda rahat bir süreçteyiz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; * Keyif alanlarını kısıtlayan yeni sorumluluklar üstlenebilirsin. Bu sorumluluklar çocuklarla ilgili ya da eş ile ilgili olabilir. Ev değişikliği söz konusu olabilir. Bu değişiklik senin şu an yaşadığın hayatı daha da konforlu duruma getirecektir. * Bu hafta radikal kararlar alıp aniden ev ya da iş değişikliği yapabiliriz. Finansal konularda harcamalarımızı daha temkinli yapmalıyız çünkü her an yüklü paraya ihtiyacımız olabilir.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; *İş hayatındaki rakiplerine karşı dikkatli olma zamanıdır. Senin başarını kıskanan insanlara karşı en güzel cevap, başarıların ve vereceğin sessiz savaş olacaktır. İlerlediğin yolda önüne çıkacak taşlara takılmadan yoluna devam etmen gerekmektedir. Bu süreç seni zorlayabilir fakat sonu refah ve mutluluktur. * Bu dönemde etrafımızdaki negatif enerjilere karşı çok dikkatli olmalıyız. Bize zarar vereceğine inandığımız kişilere karşı koruma kalkanı oluşturmalıyız.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; * Bu aralar hayatında olmayan en büyük eksiklik aşk ve sevgidir. Ben yakın gelecekte sana gelecek olan yeni birlikteliği müjdeliyorum. Geçmişte kalan kişilerden medet ummaktan vazgeçmelisin çünkü hiç birinin seni mutlu etmeyeceği kesindir. Yeni enerjilere ve faklı boyutlara geçme zamanın geldi. * Bu hafta duygusal anlamda hareketlilik söz konusu olacaktır. Bu durum eğlenceli olacaktır. Görsel açıdan da kendimizi yenilemek isteyebiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; * Evlilikler, ortaklıklar ve dostluklarda ani değişiklikler yaşayabilirsin. Beklemediğin sözler duyabilir ya da karşı tarafın sergilediği bir tavırdan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Bu durum ne kadar sıkıntı yaratsa da unutmamalısın ki, her yaşadığın olay sana alman gereken bir ders sunmaktadır. * Bu dönemde etrafımızdaki kişilerle iletişimlerimize çok dikkat etmeliyiz. Karşı taraftan gelen olumsuz hamlelere karşı sakin olmalıyız ve bu krizi biz yönetmeliyiz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; * Gereksiz suçluluk duygusunu, mutluluğu ve yaşam enerjini tüketen korkularını tamamen geride bırakmalısın. Kapılarını aç pozitif enerjinin ve sevginin hayatına girişini seyret. Bunu başardığın anda bolluk bereket her anlamda sana gelecektir. Kendini bir kapının ardına kilitlemiş, birinin seni gelip oradan kurtarmasını bekliyorsun. * Bu dönemde sorunlarımızla baş etmekte biraz zorlanabiliriz. İç dünyamıza kapanmaktan ziyade, insanların bize yardım etmesine izin vermeliyiz.

AKREP

Sevgili Akrepler; * Özel insanlar hayatına bir anda girip, bir anda da çıkabilirler. Ani ve hızlı değişimlere gebe bir dönemdesin. Bu durum senin karmaşık ruh halinle ilgili olacaktır. Hayatı bu kadar karışık ve zor görmeni gerektiren sorunlardan kurtulmak istemelisin. Kendine acıyarak ve güvensizlik duygusuyla bu sıkıntılı günlerden kurtulman mümkün değildir. * Bu hafta kendimizin dışında herkes için bir şeyler yapma ve onları mutlu etme çabasına girebiliriz. Bu durum bizim için biraz yorucu olabilir.

YAY

Sevgili Yaylar; * Farklı topluluklara girip, arkadaş çevreni genişletmek isteyebilirsin. Bu topluluklarda aktif bir rol üstlenebilirsin ve etrafındaki insanlar tarafından da büyük takdir toplayabilirsin. Bu mutluluğu yaşarken gelecek olan eleştirilere de açık olmalısın. * Bu hafta sosyal faaliyetlerimiz gündem de olacaktır. Bunun yanı sıra baba evinden ya da babadan kalan taşınmaz mallardan yana ayrılıklar yaşanabilir. Evimizi değiştirebiliriz ya da miras kalan bazı yerleri satışa çıkarabiliriz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; * Bu dönemde mesleğinle ilgili alanlarda tanınmak ya da üst konuma atlamak gibi olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Bu yüzden kariyerine, eğitimine daha fazla özen göstermelisin. Uzun zamandır sırtında taşıdığın yüklerinden kurtulmak için doğru bir zamandır. Kendinde farkındalık yaratıp, ilerlemene engel olan sorunları bulup, hayatından çıkarmalısın. * Bu hafta Melek kartları bize çok doğru bir tavsiyede bulunmaktadır. Geleceğimizi korumak ve garanti altına almak adına yapmamız gerekenleri çok net şekilde bize sunmaktadır.

KOVA

Sevgili Kovalar; * İnsanlara karşı samimi yaklaşımların yüzünden biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. İnsanlara aşırı güvenmek yerine temkinli yaklaşmayı denemek daha doğru olacaktır. Özellikle aşk hayatında yaşadığın sorunlara neden olan üçüncü şahısları ilişkinden uzak tutmalısın. Bu kişiler farkında olmadan ilişkiye zarar verebilirler. * Bu hafta ikili ilişkilerimizde krizler yaşanabilir ancak şunu unutmayalım, günün sonunda aşk kazanacaktır.

BALIK

Sevgili Balıklar; * Parasal konularda beklenmedik gelişmeler karşısında hem şaşkın hem de oldukça heyecanlı bir tavır sergileyeceksin. Bu zaferi kazanmak için uzun zamandır uğraşıyorsun ve artık ektiklerini biçme zamanı gelmiştir. Kendin kadar etrafındaki yakınlarını da mutlu etmek senin yaşam amacın ve bu yüzden elde ettiğin bereketi başkaları ile paylaşmaktan sakın çekinme. * Bu dönemde hem mutlu hem de paralıyız. Keyifli ve kaliteli zamanlar geçireceğimiz günler gelmektedir.