Özellikle parasal konularda bir devrin kapanıp, yeni bir devrin açılacağı bu süreç önümüzdeki bir buçuk yılı önemli derecede etkileyecektir. Yeni açılan devir çoğunlukla mücadeleyi, çaba harcamayı ve savaşmayı işaret etmektedir. Tutulma boyunca Mars, Venüs ve Neptün’ün sert açıları ilişkilerle ilgili içsel duygularımızın ve düşüncelerimizin büyük çapta değişime uğrayacağını göstermektedir. Öfke, aşk, tutku ve hayal kırıklıklarından oluşan bir karmaşanın içerisinde çözülmesi gereken konularla karşı karşıya kalabiliriz.

Hayatımızın her alanında büyümenin, olgunlaşmanın ve değişime karşı güçlü durmanın ne kadar önemli bir faktör olduğunu anlayacağımız önemli deneyimler elde edebiliriz. Yay burcu sosyal medyayı, iletişimi, uzak ülkeleri, devlet ve din adamlarını, turizmi etkileyen bir etkiye sahip olduğu için bu alanlarda önemli değişimlere, atılacak yeni adımlara karşı temkinli olmalıyız. Toplumu derinden etkileyen değişimler, alınan net kararlar bizleri zorlayıcı etkiye sahip olabilir.

Ay tutulması süresinde hoşnut olmayacağımız, bize gerginlik yaratacak ve iletişimlerimizde kırgınlıklar, öfke yaratacak bir etkiye sahip olacağından dolayı mümkün olduğunca geleni iyi ya da kötü kabul etmeli, yolumuzu olumsuz enerjilerle doldurmadan devam etmekte gayret göstermeliyiz. Mars, Venüs, Neptün ile sert bir etkileşim içerisinde bulunduğundan çok gergin bir enerji açığa çıkacaktır. Tüm Dolunay döngüleri gerginlik yaratır fakat Ay tutulması ile birleştiğinde bu durum daha fazla etkili olmaktadır. Bunların hepsi yaşanırken de şu an yaşadığımız salgın hastalığın yani Covid 19 etkilerinin dünya üzerinde devam ettiğinin de altını çizmektedir.

Burçlar Üzerinde ki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; tutulma boyunca kendimizi çok fazla sorgulayabiliriz. Kim olduğumuz, yolumuzun nereye doğru gittiği, hayata dair yapmak istediklerimizin doğru kararlar olup olmadığı konusunda kendi içimizde devamlı bir sorgulama yaşayabiliriz. Hayatımıza dair kendimize yeni bir misyon yükleyebiliriz. Sorumluluklarımızın üstesinden gelebilecek güce sahibiz ancak ilk önce kendimizi toparlayalım, hayata karşı ümitsizlik sergilemeden yolumuza devam edelim.

BOĞA

Sevgili Boğalar; sosyal medya her zamankinden daha fazla dikkatimizi çekebilir. İnternet üzerinden kendimize yeni işler, uğraşlar, kurslar edinebiliriz, eğitimler alabiliriz. Kendimizi geliştirmek ve yaşam kalitemizi daha üst seviyeye taşımak adına atacağımız adımlar olumlu sonuçlanabilir. Parasal konularda bütçemizde yeni düzenlemeler yapıp, harcamalarımızı en aza indirip, borçlarımızı bir an evvel bitirmek için harekete geçebiliriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; bu dönemde kredi, miras, vergi borçları, nafaka, tazminat gibi konularla daha fazla ilgilenmek zoruna kalabiliriz. Sonuç her ne kadar bizim istediğimiz gibi ilerlemese de biz tedbiri elden bırakmadan devam etmeliyiz. Birikimlerimiz varsa onları bir yatırıma bağlamak, alım satım yapmak ya da borsa gibi alanlarda paramızı değerlendirmek için harekete geçebiliriz. Aşk hayatımızda ise beklenilen bir sonuç varsa gerçekleşecektir ancak çok fazla duygusal davranmaktan kaçınmalıyız.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; iş ve kariyer alanımızda iki seçenek arasında kalıp, bir seçim yapmak zorunda kalabiliriz. Böyle bir durum karşısında yapmamız gereken en önemli unsur bizi ileriye doğru hangisi daha sağlam adımlarla götürecektir ve risk taşımamaktadır bununla ilgili doğru karar vermeliyiz. Önümüzdeki günlerde pişmanlıklar yaşamamak adına da var olan ilişkimizi bitirmek istiyorsak, bir kez daha düşünmeliyiz. Bu dönem ani kararlar için uygun değildir.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; etrafımızdaki insanlara karşı değer yargılarımızda değişimler söz konusu olabilir. Bizi üzen ya da rahatsızlık veren tüm insanları hayatımızdan çıkarmak adına adımlar atabiliriz. Bu durum iş hayatımızı da etkilemektedir. İş ortaklığı yaptığımız kişilerle de aramızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Kendi fikirlerimizi karşı tarafa kabul ettirme de ya da onların fikirlerini kabullenmekte zorluklar yaşayabiliriz. Finansal olarak ise durağanlık söz konusu olmaktadır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; gündelik yaşantımızda yeni düzenlemeler yapmak isteyebiliriz. Yemek, uyku düzenimiz, gün içinde yaptığımız işlerimiz konusunda yeni kararlar alabilir, planlamalar yaparak hareket edebiliriz. Düzeni seven bir Başak burcu olarak bunu yapmak bizim için zor olmayacaktır. Aile ve çocuklar, onların sağlıkları ve geleceklerine dair de yeni fikirler edinip, yakınlarımızla paylaşabiliriz. Aile bireylerinin bazılarının hayatına dokunup, onun ihtiyacı olan bir konuyla ilgili destek verebiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; özellikle aşk hayatımızda bizi nereye doğru götürdüğünden emin olmadığımız ilişkileri sonlandırmak isteyebiliriz. Özgürlüğümüzün her şeyden üstün olduğunu düşünerek yaptığımız bu eylem önümüzdeki günlerde pişmanlıklar duymamıza sebep olabilir. Var olan ilişkideki sorunları ortadan kaldırmak için bizim de çaba harcamamız gerektiğini unutmayalım. İş ve kariyer alanımızda ise değişimler söz konusu olabilir. Beklenmedik bu değişim bizi heyecanlandırabilir.

AKREP

Sevgili Akrepler; Ay tutulması ve Dolunay döngüsü bizi duygusal anlamda derinden etkileyebilir. Kendimizi sevmemek, devamlı yaşadığımız olaylarda kendimizi suçlu bulmak gibi duygular bizi yıpratabilir. Özellikle ilişkisi olan Akrepler bu ruh haliyle ilişkisine de zarar verebilir. Finansal konularda kendimize yeni iş sahaları yaratmak isteyebiliriz. Özellikle tekstil sektörüne karşı yönelebiliriz ancak ortak yapmayı planladığımız bu işlerimizi biraz daha ertelemek daha hayırlı olacaktır.

YAY

Sevgili Yaylar; burcumuzda gerçekleşecek olan Dolunay döngüsü ve Ay tutulması bizim için tam bir kırılma noktası olacaktır. Hayatımızın birçok alanında bir dönem kapanacak, yeni bir başlangıç yapacağız. Bu dönüm noktaları bizim hayatımızın bir buçuk yılını derinden etkileyecektir ve bu yüzden de emin olmadan hiçbir şey için harekete geçmemeliyiz. Beklediğimiz güzelliklerin olması için çok daha fazla çaba harcamamız gerekecektir fakat sonuç olumlu olacaktır.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; bazı konularda kendimizi yalnız hissedebiliriz. Bizler yakınlarımızın bir sorunu olduğunda elimizden geleni yaptığımız için yaşadığımız zorluklar karşısında onlardan beklenen desteği göremediğimiz için bu durum bizi sarsabilir. İş ve kariyer alanımızda ise bazı aksilikler bir an da gün yüzüne çıkabilir, düzenli şekilde devam eden işlerimiz de bozulmalar yaşanabilir. Sabırlı ve akıllıca davranırsak, Ay tutulması sonunda işlerimizde başarı elde edebilir, kazanç sağlayabiliriz.

KOVA

Sevgili Kovalar; bir konuyla ilgili kendimizde aşırı derecede güven duygusu hissedebiliriz. Bu durum ikili ilişkilerle ilgili olabilir. Uzun süredir konuşmak istediğimiz fakat yapamadığımız bir konuşmayı karşı cinsle yapabiliriz. Bu konuşmanın ardından bazı soru işaretleri cevap bulacaktır. İş ve kariyer alanımızda bizim dışımızda gelişen bazı olaylardan ötürü gerginlikler yaşanabilir. Bu tarz olayların içinde çok fazla kendimizi ifade etmeye çalışmak yerine sessiz kalmak bizim için daha hayırlı olacaktır.

BALIK

Sevgili Balıklar; bu dönemde mutlaka kenarda bir paramız olmalıdır ve biz bunun için harcamalarımızı en aza indirmeliyiz çünkü önümüzdeki günlerde uzun süredir olmasını istediğimiz bir planımız gerçekleşecektir ve bizim de bu paraya çok ihtiyacımız olacaktır. Bu durum bir yatırım ya da ev değişikliği gibi konularla bağlantılı olabilir. Komşu, aile, yakın dostlar gibi kavramlar bizim için daha fazla önem kazanacaktır.

Yay burcunda Dolunay ve Ay tutulması ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.