Aslan burcundaki Yeni ay aslında büyük değişim ve çok farklı konulara eğilimdir. Örneğin; şimdiye kadar hiç spor yapmamış biri spora başlayabilir ya da kendi kabuğundan çıkıp, çok farklı bir arkadaş grubunun içine girebilir ve onlara ayak uydurmaya çalışabilir. Bu örnekleri çoğaltmak tabi ki mümkündür ancak en önemli unsur, hayatımızda olan ve bizim yakınımızdaki erkeklerle ilgili alacağımız radikal kararlar olabilir. Bu kişi eşimiz, babamız, kardeşimiz, dostumuz olabilir. Bu kararları alırken ürkek davranabiliriz fakat şunu unutmayalım ki, hayatımızla ilgili vereceğimiz kararlar için çok doğru bir zamandır. Aslan burcundaki Yeni ay çok güçlü enerjiler barındırmaktadır. 

Ağustos ayına yüksek enerji ile başlayacağız çünkü Aslan burcu Güneş tarafından yönetilen bir burçtur ve bizlerin yaşam kaynağımızı simgeler. Aslan burcunun olumlu ve olumsuz etkilerini üzerimizde taşıyacağız. Öz güven artması, kabuğumuzdan çıkmak ve dış dünyaya yönelmek mümkündür.

Coşkulu, heyecanlı, sebepsiz mutluluk ve yüksek enerji hemen hemen bütün burçlarda kendini gösterecektir. Yeni ay zamanı her zaman olumlu bir etkendir ancak hepimizin enerjisi yüksek olacağından dolayı, söylemler, eylemler konusunda dikkatli olmalıyız. Ani çıkışlar, gergin ortamlar hiçbirimiz için doğru bir seçim olmayacaktır. Eğlenceli ortamlar, gezmek, yeni arkadaşlıklar kurmak, merak ettiğimiz yerler ve konular araştırmalar yapmak, eğitim almak gibi konular gündemde olacaktır.

KOÇ

Sevgili Koçlar; Özellikle dış dünyamız ile bağlarımız daha güçlü olacaktır. Yeni ay döngüsü bize yaşam enerjisi verecektir. Moralimiz oldukça yüksek olacak ve etrafımızdaki kişilere de bu duygumuzu yansıtabileceğiz. Aşırı para harcama isteğimiz doğabilir, gezmek, eğlenmek, görsel anlamda kendimizle ilgilenmek için para harcamaktan kaçınmayacağız. Maneviyatımız arınmaya, affetmeye ve kabullenmeye çok müsait olacaktır.

BOĞA

Sevgili Boğalar; Ev hayatımız, yakın çevremiz ve sevgilimiz önem kazanacaktır. Onların yanında kendimizi hem güvende hissedeceğiz hem de sevgimizi onlara da hissettireceğiz. Bizim için basit, rutin fakat keyif verici bir süreç olacaktır. Finansal olarak ise bereketli bir dönemdir ancak kazancımızı çoğaltmak için farklı deneyimler yaşamak isteyebiliriz fakat tecrübeli olduğumuz alanda arayış içine girmemiz daha doğru olacaktır.

İKİZLER

Sevgili İkizler; Durağan ilerleyen ya da kabullenmiş olduğumuz kişi ya da olaylarda farklılıklar oluşmaya başlayacaktır. Bu durum bizi hem şaşırtacak hem de kaygılanmamıza sebep olacaktır. Ay döngüleri başlamadan 5 gün öncesini ve sonrasını ciddi şekilde etkisi altına aldığını unutmadan hareket etmeliyiz. Konu ne olursa olsun şunu unutmayalım ki, her ne yaşarsak yaşayalım, bizim hayrımıza bazı şeyler değişmeye mecburdur.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; Uzun zamandır ideallerine ulaşmak için çaba göstermeye ara vermiş olan Yengeçler, bu süreçte tekrar harekete geçecektir. Ani kararla hayatımızın sisteminde değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Ev, iş, şehir değiştirme gibi konular gündemde olacaktır. Para kaynaklarımızda gelişmeler yaşanacaktır. Ev alım satımı gibi işlerimiz varsa, bu dönemde yapabiliriz. Kazanç sağlamak için uygundur. Sağlığımızla ilgili bir sorun varsa, olumlu cevaplar alabiliriz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Burcumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsü bizi ve bizim grubumuzdan olan bütün burçlar için bir devrim niteliğinde olacaktır. Geçmişi yıkmak, yepyeni sayfa açmak isteyeceğimiz bazı sorunlarla baş etmek zorunda kalabiliriz ancak ilerleyen günlerde şimdi ki zamanda yaptıklarımızın, verdiğimiz çabaların karşılığını fazlasıyla alacağız. Finansal konularda da yükselme ve para enerjimizin harekete geçmesi söz konusu olacaktır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; Her zamankinden daha fazla enerjik, riske girebilir ve sevdiklerimizle daha fazla keyifli vakitler geçirebiliriz. Finans konularında para kazanmak için atacağımız adımlarda dikkatli olmalıyız. Ufak tefek kazalara karşı dikkat etmeliyiz. Yüksek enerjimiz dikkatimizin dağılmasına sebep olabilir. Bazılarımız geri planda olmak isteyebilir. İçe dönük yaşamak, ruhsal, bedensel arınmalar yapmak için güzel bir süreçtir.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; Yaşanacak Yeni ay döngüsü aşk hayatımızda yenilikleri hayatımıza getirecektir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte yeni ilişkiye yelken açabilirler fakat bu ilişki beklenmedik olayları beraberinde getirebilir. İlerleyen günlerde birliktelik yaşadığımız kişi hakkında bilgiler edinebiliriz. Bu durum ilişkiye bakış açımızı olumlu şekilde değiştirecektir. Ateş grubunda yaşanan Yeni ay, bu grup dışında bir de Hava grubunu olumlu yönde etkileyeceğinden dolayı bizim içinde olumlu bir süreçtir. Sorunlarımıza çözüm bulmak için uygun bir dönemdeyiz.

AKREP

Sevgili Akrepler; Bu dönemde hayatımızda birçok konunun yön değiştirdiğini görebilir fakat herhangi bir şekilde bu değişime yetişemeyebiliriz. Bunun tam tersini de yaşayıp, seyrinde devam eden olaylara karşı radikal değişiklikler de yapmak isteyebiliriz. Elimizde olmadan hayatımızda gelişen olayların bizi tedirgin, kaygılı bir duyguya itmesi olasıdır ancak Yeni ay döngüsü bizi desteklemektedir. Korkularımızı bir kenara bırakıp, fırsatları değerlendirmeye çalışmalıyız.

YAY

Sevgili Yaylar; Bu dönemde bizi zorlayan konuları kökten bitirmek ve bizim için doğru olacağına inandığımız konulara da başlama zamanıdır. Özellikle ikili ilişkilerde bitişler ve başlangıçlar söz konusu olacaktır. Kendimizi doğru ifade ettiğimiz sürece, işi alanımızda istediğimiz başarıyı elde etmemiz muhtemeldir. Duygu ve düşüncelerimizi her zaman çekinmeden söyleyebiliyoruz ancak bazen söylemlerimiz yanlış anlaşılabilmektedir. Bu dönemde her şey yolunda gidecektir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; Yeni ay döngüsü bize iş ve kariyer alanlarında başarıyı getirecektir. Burada en önemli unsur, başarının ve bereketin detaylarda saklı olmasıdır. Çaba harcayıp doğru çıkış yollarını bulduğumuz sürece kimse bizi engelleyemez. Eğitim ve öğretim alanlarında beklentilerimiz, sınavlar, tayinler, terfiler gündemde olacaktır. Finansal olarak ise sonuçlanması beklenen mahkememiz varsa, olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

KOVA

Sevgili Kovalar; Bu süreçte yatırımlar, iş değişikliği, ev değişikliği gibi konularda kararlı ve yapıcı eylemlerde bulunabiliriz. Para kazanma isteğimiz artacaktır. Uzun süredir bizi rahatsız eden parasal konuların, borçların bizi ne kadar kötü bir enerji ile uğraşmak zorunda bıraktığını anlayacak, maneviyata daha fazla yöneleceğiz ve bunun karşılığını olumlu şekilde alacağız, yeter ki içten inanalım. Çocuk isteyenler için uygun bir dönemdir.

BALIK

Sevgili Balıklar; Özellikle Balık kadınları için hem değişik hem de eğlenceli bir süreç olacaktır. Karşı cinsin algıları bize açık olacaktır. Toplum içinde beğenilmek, iltifat almak bizi hoşnut edecektir. Kendimize uzun zamandır ilgilenmediğimizin farkına varacağız ve mümkün olduğunca kendimize zaman ayıracağız. Keyifli alışverişler, estetik açıdan bakımlar, saç, stil değişikliği bize çok cazip gelecektir. Finansal olarak kazançlı bir süreçteyiz.