Hava grubunda gerçekleşecek olan bu döngü, günlük yaşantımızda aşırı hareketliliği, yoğun iletişimleri ve yüksek enerjiyi tetikleyecektir.

Farkında olmadan söylemlerimiz etrafımızdaki kişileri olumsuz şekilde etkileyebilir. Bayram tatiline denk gelen Yeni ay da kalabalık ortamlarda bulunmak ya çok hareketli bir dönem ya da tam tersine çok sakin bir dönem geçirebiliriz. Aşırı besin, alkol tüketiminden uzak durmalıyız. İkili ilişkilerde ise geçmişte kalan sevgilinin tekrar hayatımıza girmesi olasılıktır ancak bu ilişki çok uzun süreli olmayabilir.

İş ve kariyer alanımızda bizi bekleyen güzel gelişmeler karşısında kendimizi daha güçlü ve enerjimizi yüksek hissedeceğiz. Yeni iş isteyenler için uygun bir dönemdir. Yapılacak görüşmelerde kendimizi doğru ifade etmekte zorlanmayacağız. Finansal konularda ise beklenmedik gelişmeler söz konusu olacaktır. Aslında işin özü, bizim çabaladığımız, istek duyduğumuz yönde evren karşımıza büyük şanslar ve fırsatlar çıkarıp gönülden istediğimiz bazı şeylerin gerçek olmasını sağlayabilir.

Toprak grubundan olan burçlar; aile içinden bir kişinin özel hayatı ile ilgili vereceği önemli kararda bizim etkimiz büyük olacaktır. Kriz yönetici taraf biz olabiliriz ve bu durumu doğru şekilde yöneteceğiz.

Su grubundan olan burçlar; gerek çevre, gerek kendi koşullarımızı çok fazla zorlamadan hareket etmeliyiz. Çok ince bir çizgideyiz ve bu çizgi bizim uzun vadeli geleceğimizi etkileyecektir. Kadere inanmalı, şartlarımızı çok fazla zorlamamalıyız.

Ateş grubundan olan burçlar; duygularımızda inişler ve çıkışlar yaşanabilir. İkili ilişkilerimizde karşı tarafın söylemlerine alınganlık yapabiliriz. Böyle bir durum yaşanması bizim ilişkiye bakış açımızı değiştirebilir.

Hava grubundan olan burçlar; grubumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsünde duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz. Aşırı duygusal ya da tamamen mantığımızı kullanarak, yani uç noktalarda kararlar verebiliriz.

Yeni ay döngüsünün burçlar üzerindeki etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; Hayatımızı düzene koyacağımız konular gündemde olacaktır. Evimizi satmak ya da satın almak, iş değişikliği gibi konular gündemde olacaktır. Bu değişimler bizi ilk etapta tedirgin etse de unutmayalım ki, hayırlı olacaktır. Kendimize daha fazla vakit ayırma fırsatı bulacağız. Tatil, sosyal faaliyetlere katılmak gibi hareketlilik yaşayabiliriz. Kariyerde yükseliş, göz önünde olmak, takdir toplamak bizim için kaçınılmazdır. Bu duruma gelmek için çok çaba harcadık ve ödülümüzü alma zamanıdır.

BOĞA

Sevgili Boğalar; Yeni ay döngüsünde şimdiye kadar hiç düşünmediğimiz ya da hiç planlamadığımız konuların bir anda hayatımıza girmesinden sakınmalıyız. Geçmişte planladığımız konuları şimdi hayatımıza geçirmek için uygun olabilir fakat yeni aldığımız kararlar için uygun değildir. Yeni ay döngüsü özellikle iyi işler yapabilmek için gerekli olan pozitif ve güçlü enerjiyi bize verecektir ve bu sayede attığımız her adımlarda başarıyı elde edebiliriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; İnsan ilişkilerimize dikkat etmeli, insanları kırmamaya özen gösterelim çünkü bu dönemde herkes her şeyi yanlış anlayabilir ve gereksiz gerginlikler yaşanabilir. Bunun nedeni ise hepimizin enerjisinin yüksek olmasından dolayı duygularımızda çok sert iniş çıkışlar yaşanabilir. Aşk hayatımızda ise yalnız olanlar için keyifli bir dönem başlayacaktır. İlişkisi olan İkizler için, karşı tarafla aramızdaki sorunları çözecek fırsatlar yakalayacağız.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; Bu dönemde insanları kırmaktan ziyade, yapıcı bir tutum sergilememiz gerekmektedir. Özellikle sosyal çevremizde ve iş ortamımızda hareketlerimiz çok dikkat çekebilir. Geçtiğimiz dönemlerde evlenen ve evliliğinde sorunlar yaşayanlar, bu sorunları çözüme ulaştırmak adına bazı kararlar alabilirler. İkili ilişkilerimizde bu dönemde karşı tarafa daha soğukkanlı ve olayları irdelemeden, genel bakış açısı ile yaklaşmamız olumlu sonuçlar doğuracaktır.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Bu dönemde niyetlerimiz büyük önem kazanacaktır. Hayatımıza istediklerimizi çekebilecek düşünce gücümüz olacaktır ve bu yüzden bol bol hayal kurmalı, isteklerimiz olduğunda nasıl bir duygu yaşayacaksak, bu duyguyu hissetmeye çalışalım. Hayatımızda olumlu değişimler yaşayacağımız bu döngüde kendimizi daha güçlü ve daha kararlı hissedeceğiz. Kariyer, ilişkiler, yaşam alanlarımızda yeni sistemler kurabiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; Bu dönemde gelecekle ilgili hayallerimiz, ailemiz ve çocuklarımız gündemde olacaktır. Ciddi adımlar atarak, değişimleri kabullenmeye başlayacağız. Manevi değerlerin daha fazla amaca hizmet verdiğini düşünerek hareket edeceğiz. Çocuğu olan Başaklar için oldukça hareketli bir dönem olacaktır. Çocukların eğitimi, eğitmenleri ile ilgili konularda hareketlilik yaşayabiliriz. Başak kadınları görsel açıdan kendilerine daha fazla vakit ayıracaklardır.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; Uzun süredir gerçekleşmesini beklediğimiz olaylar gerçekleşebilir. İş değişikliği, işimiz yoksa yeni işler karşımıza çıkabilir ancak istediğimiz işi elde etmek için biraz daha çaba harcamamız gerekecektir. Kendimize hedef belirlediğimiz konuları, başkalarının verdiği fikirler doğrultusunda değiştirmemeliyiz. Grubumuzda gerçekleşen Yeni ay döngüsü yalnız olanlar için şans getirecektir ve yeni bir aşk hayatımıza girecektir. Enerjimize çok uygun bir beraberlik olacaktır.

AKREP

Sevgili Akrepler; Bu dönemde aslında ne ekersek onu biçeceğiz. Şans bizden yana olacaktır. Özellikle finansal konularda kendimizi güçlü hissedeceğiz. Alım satım işlerimiz varsa kazançlı yatırımlar yapabiliriz. İş arayanlar ise bu süreçte yeni anlaşmalar yapabilirler. Burada önemli olan mevcut durumumuzu riske atmayacak işlere yönelmemiz olmamızdır. Kendimiz hangi alanda tecrübeli buluyorsak, o alana yönelmek gerekir. Uzun yolculuklar söz konusu olacaktır.

YAY

Sevgili Yaylar; Aile kavramı bizim için büyük önem taşıyacaktır. Onlardan uzakta olmak istemeyecek, tam tersine sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek için çaba göstereceğiz. Aile büyükleri ile keyifli vakit geçirmek için organizasyonlar planlayabiliriz. Uzak yerden gelen dostlarımızı ağırlayabiliriz. Geleceğimizi garanti altına almak adına atacağımız adımların ilk başlangıç kısmı bu süreçte gerçekleşecektir. Karşı cinsin algıları her zamankinden daha yoğun olabilir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; Yaşanacak Yeni ay döngüsünde duygularımız çok yoğun olabilir. Özellikle aşk hayatımızda çok duygusal ve romantik tavırlar sergileyebiliriz. Bu durum karşı tarafı çok mutlu edecektir. Aile içinde saklanan bazı olaylar gün yüzüne çıkabilir. Böyle bir olayla karşılaştığımızda mümkün olduğunca sakin davranmalıyız çünkü kriz atlatıldığında her şey eskisi gibi sakin şekilde ilerleyecektir. Finansal olarak güçlü bir süreçteyiz.

KOVA

Sevgili Kovalar; Bu Yeni ay döngüsü özellikle iş çevremizdeki insan ilişkilerimiz konusunda bizi desteklemektedir. Hiç ummadığımız insanlar tarafından teklifler alabiliriz. Arkadaşlık kurduğumuz kişilerin böyle önemli bir konuda destek olması bizi mutlu edecektir. Aşk hayatımıza yenilikler getirecektir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte yeni ilişkiye yelken açabilirler fakat bu ilişki beklenmedik olayları beraberinde getirebilir ve hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

BALIK

Sevgili Balıklar; Bu dönemde durağan ilerleyen ya da kabullenmiş olduğumuz kişi ya da olaylarda farklılıklar oluşmaya başlayacaktır. Bu farklılıklar ilk etapta bizi hem tedirgin edecek hem de çok mutlu edecektir. Enerjimiz yükselmeye başlayacaktır ve pozitif enerjimizi sevdiklerimizle vakit geçirerek harcamak isteyebiliriz. Sosyal faaliyetler, sevdiklerimizle tatil planları gibi konular gündemde olacaktır. Yeni aşk arayanlar, geçmişte kalan eski sevgili ile yeniden başlayabilirler.

İkizler burcunda gerçekleşen Yeni ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.